TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Play-off Final Maçları A Spor’da

23.05.2022 - 13:05

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Play-off Final Maçları A Spor’da

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Play-off final maçları A Spor’da. Bir üst lige yükselecek ekipler A Spor ekranlarında belli olacak.

Son yıllarda alt lig maçlarını yayınlamaya gayret gösteren A Spor, bir kez daha TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig play-off final maçlarını yayınlayacağını duyurdu. TFF 1'inci Lig biletini alacak son ekibin belirleneceği TFF 2’nci Lig final maçı, 29 Mayıs Pazar günü A Spor ekranlarında olacak. TFF 3’üncü Lig’de 3 play-off finali de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. A Spor Twitter'dan yapılan paylaşım şu şekilde:

'Final haftası' başlayacak, futbol coşkusu 5 büyük maç ile A Spor'da yaşanmaya devam edecek! 
🏆 Ziraat Türkiye Kupası finali
🏆 TFF 2. Lig play-off finali
🏆 TFF 3. Lig play-off finalleri
 

TFF 3’üncü Lig Play-off Finalleri A Spor’da

TFF 3’üncü Lig’de üç play-off finali oynanacak. A Spor bugün Fethiyespor-İçel İY maçıyla yayınlarına başlayacak. Salı günü Kayseri’de oynanacak Artvin Hopaspor-Arnavutköy Bld ve Çarşamba Ankara’da oynanacak İskenderunspor-Iğdır FK maçlarını da A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TFF 2’nci Lig’e yükselecek ekiplerin belli olacağı play-off finallerinin yayın programı ise şu şekilde:

Pazartesi
  • 20.00 Fethiyespor-İçel İY
Salı
  • 19.00 Artvin Hopaspor-Arnavutköy Bld
Çarşamba
  • 16.30 İskenderunspor-Iğdır FK
1 aspor 23.5.2022.jpg      

TFF 2’nci Lig Play-off Finali A Spor’da

TFF 2’nci Lig’de play-off eşleşmeleri nefes kesti. Yarı finalde Bayburt GÖİ ile Bodrumspor, Tarsus İY ile Karacabey Bld eşleşti. Salı günü yarı finallerin ikinci ayağı oynanacak ve finale çıkan ekipler belli olacak.

Yarı finallerin ikinci ayağı ligin genelinde olduğu gibi yerel kanallardan naklen yayınlanacak. Olaylı geçmeye aday Bayburt GÖİ-Bodrumspor maçının şu an için bir yayıncısı bulunmuyor. Tarsus İY-Karacabey Bld maçının yayıncısı ise Bursa’nın yerel kanalı On6 TV. 

Eşleşmelerden galip ayrılacak ekipler adlarını finale yazdıracak. Final ise Pazar günü oynanacak. Maçın saati final eşleşmesi belli olduğunda açıklanacak. TFF 2’nci Lig Play-off final maçını, A Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

                      2 aspor 23.5.2022.jpg      

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Yayın Hakları Ne Olacak?

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de bu yıl yayın ihalesi yapılmamış ve karşılaşmalar yerel kanallardan yayınlanmıştı. Öte yandan bazı dijital platformların yayın haklarını almak istediği belirtiliyor. Önümüzdeki sezon bir ihale yapılacağı ve bir yayıncının olacağı tahmin ediliyor.