TRT Spor ING Basketbol Süper Ligi Play-off Yayın Programını Açıkladı

23.05.2022 - 17:11

TRT Spor ING Basketbol Süper Ligi Play-off Yayın Programını Açıkladı

TRT Spor, ING Basketbol Süper Ligi play-off yayın programını açıkladı. İki mücadeleyi yayın akışına alan TRT Spor’un önümüzdeki günlerde play-off yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri bir müsabaka dışında tamamlandı. Yarı finalde Fenerbahçe Beko ile Darüşşafaka eşleşirken, Galatasaray NEF, Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak. TRT Spor da play-off yayın programını açıkladı.

İzmir’de rakibini yenerek seriyi üçüncü maça taşıyan Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes, yarı final için kozlarını paylaşacak. Salı 19.00’daki mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. TRT Spor’un yayın akışına aldığı bir diğer mücadele ise Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka oldu. Perşembe 20.30’daki serinin ikinci maçını TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka Sürpriz Peşinde

İlk maçta rakibini farklı geçen Anadolu Efes, serinin ikinci maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’ya kaybetti. Araya Euroleague F4 maçlarının girmesi sebebiyle 1 hafta ertelenen üçüncü maçta hedef yarı finale yükselmek.

Sezon içinde dalgalı bir performans gösteren Pınar Karşıyaka ile Euroleague şampiyonu unvanıyla maça çıkacak Anadolu Efes arasındaki bu keyifli mücadele, Salı 19.00’dan itibaren TRT Spor’da.
1 BSL 23.5.2022.webp      

Serinin İkinci Maçı TRT Spor’da

Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Beko ile Darüşşafaka eşleşti. Serinin ilk maçı yarın 21.00’de Tivibu Spor 2 ekranlarından yayınlanacak. Serinin ikinci maçı ise TRT Spor yayın akışına eklendi.

Perşembe günü 20.30’daki Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka serisinin ikinci maçını, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.
2 BSL 23.5.2022.webp      

Yeni Maçların Akışa Eklenmesi Bekleniyor

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın bu hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden başka maçları da yayın akışına eklemesi bekleniyor. Özellikle Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçının ardından belli olacak yarı final serisinden de bir maçın yayınlanacağı tahmin ediliyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nde play-off serilerini ekranlara getiren TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, yayın akışını Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçının ardından güncelleyerek yeni maçları programa dahil edecek. TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın önümüzdeki dönemde de ING Basketbol Süper Ligi yayınlarına devam etmesi bekleniyor.