Ilgaz Çınar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Takımı Tutuyor?

22.05.2022 - 01:09

Ilgaz Çınar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Takımı Tutuyor?

Spor basınının genç nesil gazetecilerinden olan Ilgaz Çınar, başarılı yorumları ve ses getiren haberleriyle futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Uzun süre A Spor ekranlarında yorumculuk yapan Çınar, mesleğine Vole’de devam ediyor. Başarılı yorumcu Ilgaz Çınar’ın hayatıyla ilgili detaylar merak edilirken, hangi takımı tuttuğu sorusu da internette sıkça araştırılıyor. Peki Ilgaz Çınar kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte detaylar!

Ilgaz Çınar, son dönemde spor medyasının öne çıkan isimlerinden biri. Başarılı gazeteci yorumlarıyla yıllarca A Spor ekranlarında taraftarlarla buluştu. Çınar geçtiğimiz seneden beri yine futbol yorumlarıyla Vole’de yer alıyor. İşte Ilgaz Çınar ile ilgili merak edilenler!

Ilgaz Çınar Kimdir, Kaç Yaşında?

Ilgaz Çınar

A Spor’un başarılı yorumcusu Ilgaz Çınar 1973 doğumlu. Ankara’da doğan Çınar, spor basınına Mehmet Ayan sayesinde girdi. 49 yaşındaki başarılı gazeteci, Galatasaray Lisesi mezunu. Çocukluğu Ankara’da geçen Çınar, o yıllarda Ankaragücü maçlarını stadyumdan takip ettiğini söylemiştir. 

Ilgaz Çınar gazetecilik yaşamına Lig Radyo’da başlamıştır.  1,5 yıl boyunca Lig Radyo’da hafta sonları Dakika Skor ve Transfer Dosyası isimli programları sunan Ilgaz Çınar, NTV Spor Radyo ve 360 TV’de de çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ilgaz Çınar bir dönem de Bursaspor’un scout ekibinde yer almıştır. Uzun süre A Spor’da Son Sayfa programında yorumculuk yapan Çınar, bir süredir sadece Vole’de de görev almaktadır. 

Ilgaz Çınar Hangi Takımlı?

Ilgaz Çınar

Ilgaz Çınar, Ankara’da doğmuş ve uzun yıllar burada yaşamıştır. Ankara’da yaşadığı dönemde Ankaragücü’n yakından takip eden Çınar, liseyi ise Galatasaray Lisesi’nde okumuştur. Ilgaz Çınar Galatasaray taraftarıdır. Başarılı gazeteci, Vole’de Galatasaray ile ilgili yorumlar yapmaktadır. Sosyal medyada da aktif olan başarılı yorumcu, Instagram’da https://www.instagram.com/ilgazcinarresmi/ hesabını kullanmaktadır.