BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Trabzonspor 22 Mayıs BEIN LİNK

22.05.2022 - 09:37

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Trabzonspor 22 Mayıs BEIN LİNK

Şampiyon Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’deki kapanışını oldukça zorlu bir deplasmanda yapıyor. Ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Başakşehir’e son haftada konuk olacak olan Trabzonspor, unvanına yakışır bir kapanış yapmak istiyor. Başakşehir Trabzonspor müsabakası bu akşam saat 19.00’da Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesi öne çıkan trend aramalar şu şekilde: Trabzonspor maçı izle, Başakşehir maçı izle, Başakşehir Trabzonspor canlı izle, Başakşehir Trabzonspor canlı maç izle, Başakşehir Trabzonspor maç izle, Başakşehir Trabzonspor bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşma öncesi önemli gelişmeleri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Başakşehir-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir Trabzonspor İzleme Linki Şampiyon Trabzonspor ve Başakşehir’i karşı karşıya getirecek olan maç ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Dileyenler maçı Bein Connect ayrıcalığıyla online olarak da izleyebilecek.

Başakşehir-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Başakşehir Trabzonspor maçını Bein Sports ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayan taraftarlar, canlı istatistik takibi yapmak adına yayıncı kuruluşunda resmi sitesinde bulunan “Maç Merkezi” bölümünden faydalanıyor.

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Eksiklerle Geldi

Şampiyon Trabzonspor’da liderliğin garantilenmesinden sonra gayet anlaşılabilir bir düşüş söz konusu. Futbolcular, alıştığımız temposundan ve oyun konsantrasyonundan uzak görünüyor. Hala kutlamaların devam ettiği bir atmosferde futbolcuları sahanın içinde tutmak elbette kolay değil. Trabzonspor şampiyonluğunu ilan ettikten sonra tamamen prestij amaçlı maçlar oynuyor. Geçen hafta İstanbul’da oynanan Altay karşılaşmasında müthiş biri atmosfer yaratıldı. Trabzonspor, oyunun sonlarına tartışmalı bir penaltı sonucunda galip gelse de oyun anlamında taraftarı pek tatmin etmedi. Bordo mavili ekip son 5 deplasman maçından sadece tek bir galibiyet çıkarabildi. Takım bir yandan önümüzdeki sezonun planlamasını bir yandan da Şampiyonlar Ligi hedefini düşünmeye başlamış durumda. Bu maçta Trabzonspor tarafında Siopis, Trondsen, Peres, Denswil sakat. Ayrıca takımın en önemli oyuncularından biri olan Hamsik kart cezalısı.

Başakşehir Yerini Korumak İstiyor

Lige son derece kötü bir giriş yapan ve Aykut Kocaman ile yollarını ayırmak zorunda kalan Başakşehir, Emre Belözoğlu ile aradığı ritmi buldu. Küme düşme hattından Avrupa potasına kadar yükselen İstanbul ekibi, son haftada bir kaza yaşamak istemiyor. Gelinen noktada 4’üncü basamağa kadar tırmanan ekip için Alanyaspor net bir tehdit unsuru Başakşehir ile Alanyaspor arasında, son hafta öncesinde sadece 1 puanlık bir fark söz konusu. Dolayısıyla Başakşehir’in bu maçta berabere kalması, Avrupa kupaları açısından önemli bir risk olarak görünüyor. Başakşehir bir yandan bu maçı oynarken diğer yandan da Karagümrük Alanyaspor maçını takip edecek. Karagümrük’ün Alanyaspor’u yendiği bir senaryoda bu maç Başakşehir için anlamını yitirecek. Puan eşitliğinde ise averajı çok daha iyi durumda olan İstanbul ekibi UEFA Konferans Ligi’nde oynayan taraf olacak. Başakşehir takımında ciddi bir sakatlık söz konusu değil.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman?

Bu sene ne yazık ki ligimizi şampiyon olarak tamamlayan takım dahi eleme oynamak zorunda. Ülke puanının son dönemde iyice düşmesi, bu durumu ortaya çıkardı. Trabzonspor takımı da bu nedenle sezonu bir nebze daha erken açmak zorunda kalacak. Bordo mavili ekipte gözler daha şimdiden olası rakiplere çevrilmiş durumda. Şimdiye dek Avrupa liglerinde 23 takım bu alanda oynamayı garantiledi. Son olarak Frankfurt takımı UEFA Avrupa Ligi finalini kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya hak kazandı. Trabzonspor grup aşamasına dahil olmak adına ağustos ayında bir play-off maçı oynayacak. Şampiyon Trabzonspor’un rakibi 1 Ağustos tarihinde gerçekleşecek kura çekimi sonrasında netleşecek.