beIN Sports’ta Son Euroleague Maçı Yayınlandı. Euroleague Yeni Sezonda S Sport’ta

21.05.2022 - 19:52

beIN Sports’ta Son Euroleague Maçı Yayınlandı. Euroleague Yeni Sezonda S Sport’ta

Euroleague’de sezon Anadolu Efes’in şampiyonluğuyla sona erdi. Real Madrid-Anadolu Efes finali aynı zamanda beIN Sports’taki son Euroleague maçı oldu. Euroleague yeni sezonda S Sport ekranlarında olacak.

Euroleague’in yayıncısı 2022/23 sezonuyla beraber değişiyor. Yıllardır beIN Sports ekranlarında yayınlanan Euroleague, 2022/23 sezonuyla beraber S Sport ve S Sport Plus ekranlarında olacak. 


Anadolu Efes Üst Üste İkinci Kez Şampiyon

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes, bu yıl unvanını korumayı başardı. Yarı finalde Olympiakos’u son saniye basketiyle mağlup etmeyi başaran Anadolu Efes, finalde ise Real Madrid’i geçti.

beIN Sports ekranlarından son kez yayınlanan Euroleague mücadelesinde Real Madrid ile Anadolu Efes şampiyonluk için kozlarını paylaştı. Düşük skorlu geçen mücadeleyi 58-57 kazanan Anadolu Efes, bir kez daha şampiyon olmayı başardı.

Önümüzdeki sezondan itibaren Euroleague’i S Sport ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz. Euroleague için önden yer kapıp S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın. 
1 EUROLEAGUE 21.5.2022.jpg      

beIN Sports’ta Basketbol İçeriği Kalmadı

Euroleague’in de S Sport bünyesine katılmasının ardından beIN Sports, sadece futbol yayınlarıyla öne çıkan bir kanala dönüştü. NBA, Euroleague ve Eurocup S Sport ekranlarından yayınlanacak. FIBA Şampiyonlar Ligi ise Tivibu Spor ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. 

beIN Sports’un elindeki basketbol içeriğini kaybetmesi sonrasında nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.
2 EUROLEAGUE 21.5.2022.jpg      

Basketbolun Adresi S Sport Plus

Futbolda İtalya Serie A başta olmak üzere Portekiz Liga Nos, İskoçya Premiership gibi ligleri yayınlayan S Sport Plus, basketbolda ise Türkiye’deki en iyi içeriğe sahip. NBA yayınlarıyla dikkat çeken S Sport Plus’ta bu sezon Eurocup karşılaşmaları ekranlara geldi. Önümüzdeki sezon Euroleague’in de dahil olmasıyla S Sport Plus, basketbolseverlerin tek adresi olacak.

NBA ve Avrupa basketbolunun önde gelen turnuvalarını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.