BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Anadolu Efes 21 Mayıs BEIN LİNK

21.05.2022 - 15:59

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Anadolu Efes 21 Mayıs BEIN LİNK

Son şampiyon Anadolu Efes bu sezon aynı başarıyı tekrar etmeye oldukça yakın. Micic’in son saniyede bulduğu basketle adını finale yazdıran temsilcimiz, İspanya’nın önemli ekiplerinden biri olan Real Madrid’e karşı kupa için mücadele edecek. Real Madrid ve Anadolu Efes arasındaki zorlu final karşılaşması, bu akşam Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak. Belgrad Stark Arena’nın ev sahipliği yapacağı müsabaka öncesi öne çıkan arama sonuçları şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Real Madrid maçı izle, Real Madrid Efes canlı izle, Real Madrid Anadolu Efes canlı maç izle, Real Madrid Efes maç izle, Real Madrid Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava basketbol izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig final maçı izle, final four izle, Bein Sports canlı. Final maçına ilişkin tüm detaylar haberimizde!

REAL MADRİD-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes real final maçı görseli

Real Madrid-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Real Mardi Anadolu Efes İzleme Linki Eurolig arenasında ülkemizi çok başarılı bir şekilde temsil eden Anadolu Efes, başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Eurolig final maçı ülkemizde Bein Sports Haber kanalından izlenebilecek.

Real Madrid-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Avrupa’nın iki devi Sırbistan’daki müthiş finalde birbirlerine rakip oluyor. Real Madrid Anadolu Efes final maçında müthiş bir atmosfer oluşması bekleniyor. Maç içi istatistikleri canlı takip etmek adına Eurolig’in resmi sitesini inceleyebilirsiniz.

REAL MADRİD-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

REAL MADRİD-ANADOLU EFES MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Anadolu Efes’ten Son Saniye Galibiyeti

efes final four zafer larkin micic

Anadolu Efes uzun seneler boyunca unutulmayacak bir final four maçını geride bıraktı. Baştan sona çok büyük bir heyecana sahne olan final four yarı final maçında temsilcimiz Anadolu Efes, Yunanistan’ın güçlü takımı Olympiakos’u 77-74 devirdi. Galibiyeti getiren basketin son saniyede gelmesi ise zaferi ve mutluluğu daha da pekiştirdi. Normal sezonu 6’ncı basamakta bitiren ve Milano ile play-off mücadelesi veren Efes, geçen sene elde ettiği başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi. İlk çeyreğe tutuk başlayan ve Olympiakos’un taraftarıyla beraber havaya girmesine izin veren Efes, devre arasında 1 sayı geride gitti. İkinci yarıda üst düzey bir savunma ve hücum performansı gösteren temsilcimiz, Larkin, Micic ve Bryant ile etkili oldu. Larkin takımı ilk yarıda taşırken Micic üçüncü ve son çeyrekte ağırlığını koydu. Bir ara çift haneli farkı bulmamıza rağmen oyun bir şekilde son topa kadar geldi. Son topu kullanan ve moladaki taktik gereği içeri girmesi beklenen Micic, inisiyatif kullanarak üçlük denedi. Altın değerindeki bu şutla Efes, finale çıkarak ülke basketbolunu bir kez daha gururlandırdı.

Real Madrid Geriden Gelip Kazandı

real madrid basketbol takımı final four

Finalin bir diğer ayağını oluşturan Real Madrid, tıpkı Efes gibi müthiş bir karakter ve mücadele örneği gösterdi. El Clasico’da bir ara 11 sayı geriye düşmesine rağmen oyunu çok hızlı bir şekilde toparlayan Real Madrid, Belgrad Stark Arena’da momentumu kendi lehine çevirmeyi başardı. Müthiş bir geri dönüş hikayesi yazan Lasso ve öğrencileri, bu sene oynanan pek çok El Clasico maçının aksine Barcelona’ya karşı kazanmayı bildi. Causeur, Yabusele ve Llull ile çok etkili olan Madrid ekibi, buraları oynamayı ne kadar iyi bildiğini bir kez daha kanıtladı. Maçı 86-83 kazanan Real, temsilcimiz Anadolu Efes’in rakibi oldu. Türk basketbolcu Sertaç ilk 5 başlamasına rağmen bu maçta oldukça etkisiz kaldı. Real Madrid ve Efes geçen sene play-off kapsamında karşılaşmış ve seri Efes lehine 3-2 sonuçlanmıştı. Real o serinin rövanşını almak adına sahada olacaktır.

Efes Üçüncü Kez Finalde

efes maçı final görseli

Bu maç öncesinde her iki takıma dair çarpıcı istatistiklerden söz etmek mümkün. Real Madrid tarafı bu sene kupayı kazanırsa, basketbolun kulüpler bazında en prestijli organizasyonunda 11’inci kez zafere ulaşmış olacak. Madrid kupayı en son 2018 senesinde kazanmayı bilmişti. Efes ise son üç senedir finalde oynamaya hak kazanıyor. Daha önce CSKA ve Barcelona ile finalde karşılaştığını anımsıyoruz. Son 6 senedir üst üste Türk takımları finale adını yazdırıyor. Bu arada bu maç öncesinde takımın çok önemli isimlerinden biri olan Simon yine yok. Doğuş’un da sakatlık probleminden dolayı süre alması beklenmiyor. Sakatlık sürecini henüz atlatan Beaubois’in ise az da olsa süre alması bekleniyor.