beIN Sports Yorumcusu Hakan Demirel Milli Takımda Görev Alacak

21.05.2022 - 22:02

beIN Sports Yorumcusu Hakan Demirel Milli Takımda Görev Alacak

beIN Sports yorumcusu Hakan Demirel, milli takımda Ergin Ataman’ın ekibinde yer alacak. Demirel’in milli takımda rakip analizi yapması bekleniyor.

beIN Sports’ta Euroleague maçlarında yorumlarıyla dikkat çeken Hakan Demirel, bundan böyle milli takımda görev alacak. Ergin Ataman, milli takım için ekibini oluşturduğunu ve Hakan Demirel’in de bu ekipte yer alacağını belirtti. Hakan Demirel’in milli takımda rakip analizlerini yapması bekleniyor.

Milli Takım İçin Heyecanlıyım

Ergin Ataman, beIN Sports’a verdiği röportajda milli takımdaki görevine değindi. Basketbol aklına inandığı bir ekip oluşturduğunu belirten Ataman, beIN Sports yorumcusu Hakan Demirel’e de milli takımda görev vereceğini dile getirdi.

Bu milli takımın Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanacağına, hatta şampiyon olacağına inanan bir yapım var. Daha önce Ufuk Sarıca ile beraber çalışmıştım. Ben, sağlam bir ekiple çalışmayı istiyorum. Bu yüzden Hakan Demir’i yardımcım aldım. Bunun dışında Ender Arslan da ekipte yer alacak. Ayrıca beIN Sports yorumcusu Hakan Demirel de kadroda olacak. Oyuncuların bireysel gelişmesine yardım edecek. Ona rakip analizi görevini de vereceğim.

1 ergin ataman      

Hakan Demirel Kimdir?

Hakan Demirel. 1.92 metre boyunda, oyun kurucu pozisyonunda görev almıştır. Tofaş altyapısından yetişen Hakan Demirel daha sonra Tofaş'ta A takıma kadar yükseldi. NCAA'de Batı Karolina Üniversitesi'ne gitti. Ancak profesyonel maçlara çıktığı için ceza aldı ve bu yüzden Türkiye'ye geri döndü. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu.

2007'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadıktan sonra NBA'ye gitmesi gündeme geldi. Ancak sonradan drafttan çekildi. 2018 yılında basketbolu bırakan Hakan Demirel; Fenerbahçe, Erdemirspor, Tofaş, Gaziantep Basket, Uşak, Trabzonspor gibi kulüplerin formasını giydi. Daha sonrasında beIN Sports ekranlarında Euroleague yorumlarıyla basketbolseverlerin karşısına çıktı. Yeni sezonda milli takımda görev yapacak Hakan Demirel’in milli takım dışında herhangi bir kanalda görev alması beklenmiyor.