2021/22 Premier Lig 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.05.2022 - 14:28

2021/22 Premier Lig 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 38’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Ligin son haftasında da bir mücadele şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak.

Premier Lig’de son haftaya girilirken şampiyon takım, 4’üncü sıra ve küme düşecek son takım henüz belli değil. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlayan A Spor ise ligin 4’üncülük yarışını yakından ilgilendiren bir maçı yayın akışına aldı. Pazar 18.00’deki Norwich City-Tottenham mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Norwich City Yeniden Championship’te

Bir sezon Premier Lig, ertesi sezon Championship şeklinde son yılları geçiren Norwich City, bir kez daha Championship yolunu tuttu. Premier Lig’de varlık gösteremeyen Norwich City, son 10 haftada sadece 1 galibiyet alabildi.

Ligden düşmesi kesinleşen ilk takım unvanına da sahip Norwich City, Tottenham karşısında sürpriz yaparak ses getirmek ve bu şekilde Premier Lig’e veda etmek istiyor.
1 pl 21.5.2022.jpg      

Tottenham’a 1 Puan Yetecek

Yaklaşık 3 hafta önce Arsenal’ın gerisinde yer alan ve Arsenal’ın hata yapmasını beklemesi gereken Tottenham, yapılan hataları iyi değerlendirdi. Özellikle iç sahada Arsenal karşısında galip gelerek farkı indiren Tottenham, Arsenal’ın Newcastle deplasmanında kaybetmesi sonrasında 4’üncü sırayı aldı.

İki ekip arasında 2 puan fark olsa da averaj farkı 15. Bu da Tottenham’ın 1 puan almasının aslında Şampiyonlar Ligi bileti için yeterli olacağı anlamına geliyor.
2 pl 21.5.2022.jpg      

Premier Lig Konferans Yayını S Sport’ta

A Spor’un Norwich City-Tottenham maçını yayınlayacağı son haftada S Sport ise konferans yayınına imza atacağını duyurdu. Manchester City-Aston Villa, Liverpool-Wolves, Arsenal-Everton, Burnley-Newcastle ve Brentford-Leeds United gibi kritik karşılaşmaları S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz. Ana maçın Manchester City-Aston Villa olması ve geri kalan karşılaşmalara gol oldukça dönüş yapılması bekleniyor.

Premier Lig’de haftanın kritik karşılaşmalarını S Sport’tan, Şampiyonlar Ligi yarışını ilgilendiren Norwich City-Tottenham maçını ise A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.