BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe 21 Mayıs BEIN LİNK

21.05.2022 - 11:45

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe 21 Mayıs BEIN LİNK

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’deki son maçında Yeni Malatyaspor deplasmanına gidiyor. Ligde düşmesi haftalar öncesinden netleşen Yeni Malatyaspor karşısında favori gösterilen Fenerbahçe, bol gollü biri galibiyetle sezona güzel bir kapanış yapmak istiyor. 38’inci hafta müsabakası saat 19.00’da başlayacak. Futbol tutkunları, keyifli geçmesi beklenen maç öncesi genel itibarıyla şu tip aramalara ağırlık veriyor: Fenerbahçe maçı izle, Yeni Malatyaspor maçı izle, Yeni Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle, Yeni Malatyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Malatyaspor Fenerbahçe maç izle, Yeni Malatyaspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı öncesinde merak edilenleri sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

YENİ MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor maçı görseli

Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe İzleme Linki Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya Yeni Malatya Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç, ligin yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Yeni Malatyaspor ligden düşmesine rağmen Fenerbahçe maçında biletlere büyük bir ilgi söz konusu. Sezonun son hafta karşılaşmasına dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler, FB TV yayınından faydalanabilir.

YENİ MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

YENİ MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe İkinciliği Garantiledi

mert hakan yandaş

Fenerbahçe ligin ikinci yarısında zirveye oturmuş durumda. Müthiş bir form grafiği yakalayan Fenerbahçe’yi uzun zamandır yenebilen bir takım çıkmadı. Çok zor maç kaybeden bir takım kimliğine bürünen Fenerbahçe’nin bu başarısında İsmail Kartal’ın ve değişen oyun planının etkisi büyük. Sarı lacivertli ekip genel puan durumunda ise ligi ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Esasen Konyaspor’un hala teknik anlamda ikinci olma şansı var ancak bunun için mucize gerekiyor. Fenerbahçe Malatyaspor’a kaybeder, Konyaspor deplasmanda Beşiktaş’ı farklı yenerse söz konusu senaryo gerçekleşebilir. Fenerbahçe geçen hafta kendi sahasında Volkan Demirel önderliğindeki Karagümrük takımını ağırladı. 0-0 biten maçın son anlarında oyuncuların zamana oynaması, tribünlerden tepki topladı. Bu maç öncesinde Arda, Pelkas, Crespo ve Kim’in sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe’de Gelecek Planlaması Nasıl Şekillenecek?

serdar aziz yeni sözleşme

Fenerbahçe her ne kadar İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalamış olsa da önümüzdeki sezon çok büyük olasılıkla yola yabancı bir teknik adamla devam edecek. Uzunca bir süre Löw ile anlaşması beklenen sarı lacivertli ekip, rotayı Jesus’a çevirmiş görünüyor. Yakın zaman önce Ali Koç ve Jesus’un basına sızan fotoğrafları, bu görüşmeyi kanıtlar niteliğindeydi. Son 2 aydır Fenerbahçe ile pazarlık halinde olan deneyimli teknik adam, kısa süre içinde ailesi ile beraber İstanbul’a gelecek. Ekibiyle beraber gelmesi beklenen Jesus ile 1+1 yıllık anlaşma yapılacak. Bu anlaşmanın Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklanması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde 2 yerine 3 ön eleme yapacak. Frankfurt’un Rangers karşısında UEFA Avrupa Ligi final maçında zafere uzanması, Fenerbahçe’nin tüm yaz dönemi planlarını doğrudan etkiledi. Temsilcimiz ilk ön eleme maçını temmuz ayının ortasında oynamak zorunda kalacak. Bu nedenle de takımın sezonu bu sene biraz daha erken açması sürpriz olmayacaktır.

Yeni Malatyaspor 9 Haftadır Yeniliyor

malatyaspor fenerbahçe maçı antrenman

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’den 2021 2022 sezonunda resmi olarak en erken düşen takım oldu. Küme düşmesi kesinleştikten sonra pek çok maça genç oyuncularla çıkmaya başlayan Yeni Malatyaspor, pek çok yabancı oyuncusu ile yollarını daha şimdiden ayırdı. Takım ve taraftar arasındaki bağ da haftalar öncesinden kopmuş görünüyor. Nitekim kaptan Sadık ve taraftarlar arasındaki görüntü, pek çok şeyi özetler nitelikteydi. Cihat Aslan’ın çalıştırdığı takım son 9 haftadır maçlarını kaybediyor. Daha şimdiden TFF 1.Lig planlaması yapmaya başlayan Yeni Malatyaspor, son resmi maçında Kayserispor’a 3-0 kaybetti. Takımda Tetteh’in kart cezalısı olduğunu görüyoruz. Ayrıca Mallan’ın sakatlık problemi devam ediyor. İlk yarıda İstanbul’da oynanan maçta hatırlanacağı üzere Yeni Malatyaspor Fenerbahçe’ye karşı 2-0 kaybetmişti.

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor Muhtemel İlk 11'ler 

 Fenerbahçe: Altay Bayındır , Ferdi Kadıoğlu , Attila Szalai , Serdar Aziz , Tisserand , Luiz Gustavo , Miha Zajc , Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun 

 Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Hafez, Campi, Barış, Awuku, Berat, Atakan, Rahman, Mert, Haqi, Kerem.