2021/22 La Liga 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.05.2022 - 09:32

2021/22 La Liga 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 38’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Ligin son haftasında yine bir mücadele şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında olacak.

La Liga’da sezonun tüm heyecanını ekranlara getiren D-Smart, La Liga ile yaptığı anlaşma gereğince her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlıyordu. Ligde her hafta bir karşılaşmayı D-Smart Youtube kanalından yayınlayan şirket, sezonun son haftasının programını açıkladı.

Genellikle Cumartesi günü maçlarını şifresiz yayın programına alan D-Smart, geleneği son haftada da bozmadı. Cumartesi 18.30’daki Valencia-Celta Vigo mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Valencia Ligin Sonunda Rekabet Edemedi

Lige görece iyi bir başlangıç yapan Valencia, üst üste galibiyetlerle bu sezon iddialı olabileceğinin sinyallerini vermişti. Ancak özellikle kupada iyi sonuçlar almaları, hedeflerini biraz daha Kral Kupası’na kaydırmalarına sebep oldu. Kral Kupası finalinde de istediği sonucu alamayan Valencia, son 9 resmi maçta galibiyet alamadı.

Geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanında 1 puan alan Valencia, sezonu Celta Vigo önünde galibiyetle noktalamak istiyor.
1 la liga 21.5.2022.jpg      

Celta Vigo Korkulu Rüya Görmedi

Son yıllarda iyi kadrolar kurmasına rağmen alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Celta Vigo, bu sezon en azından orta sıralara kendini atmayı başardı. Önümüzdeki sezon daha iddialı olmaya çalışacak Celta Vigo, sezonu galibiyetle kapamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Elche’yi 1-0 geçen Celta Vigo, ligde 10’uncu sırada yer alıyor. Hedef ise önümüzdeki sezon Avrupa kupalarını zorlamak.
2 la liga 21.5.2022.jpg      

La Liga’nın Önümüzdeki Sezon Yayıncısı Belli Değil

Yıllardır Türkiye’deki sporseverlerin karşısına farklı kanallarda çıkan La Liga’nın 2022/23 sezonu yayıncısı henüz belli olmadı. D-Smart’ın bu sezon elinde bulundurduğu tek futbol ligi La Liga’nın birçok kanalın ilgisini çekmesi bekleniyor.

Premier Lig'i beIN Sports’a kaptıran S Sport’un La Liga yayın haklarında aktif olabileceği tahmin ediliyor. beIN Sports’un da La Liga’yı geri alarak futbol izleyicisinin tamamını kendisine çekmeye çalışması bekleniyor. D-Smart da geçtiğimiz haftalarda önceliklerinin La Liga yayın haklarını yeniden almak olduğunu açıklamıştı. Merakla beklenen yeni yayıncı, önümüzdeki günlerde belli olacak.