BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Virtus Bologna-Bursaspor 11 Mayıs TRT Spor LİNK

11.05.2022 - 16:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Virtus Bologna-Bursaspor 11 Mayıs TRT Spor LİNK

Türk basketbolu bu sene üç kupada da müthiş bir başarı yakaladı. Eurolig’de Anadolu Efes final four aşamasına gelirken Bahçeşehir EuroChallenge kupasını ülkemize getirdi. Bu başarıların yanında Bursaspor, ilk kez oynadığı EuroCup’ta finale dek yükseldi. Bursaspor’un finalde Virtus Bologna ile karşılaşacağı maç, bu akşam Türkiye saatiyle 21.30’da başlayacak. Basketbol severlerin büyük ilgi gösterdiği müsabaka öncesi gerçekleştirilen trend arama sonuçları şu şekilde: Bologna maçı izle, Bursaspor maçı izle, Virtus Bologna Bursaspor canlı izle, Virtus Bologna Bursaspor canlı maç izle, Virtus Bologna Bursaspor maç izle, Virtus Bologna Bursaspor bedava maç izle, Bursaspor maçı canlı izle, TRT Spor Yıldız link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmaya ilişkin güncel bilgileri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

VİRTUS BOLOGNA  BURSASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bursaspor'un Virtus Bologna final maçı için hazırladığı görsel

Virtus Bologna Bursaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Virtus Bologna Bursaspor İzleme Linki EuroCup’ta bir kez daha bir Türk takımı finalde oynama hakkı kazandı. Finale çıkarak büyük bir sürprize imza atan Bursaspor’un bu önemli randevusu TRT Spor Yıldız kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Virtus Bologna Bursaspor Maçı Canlı Takip

Virtus Bologna ve Bursaspor arasındaki final maçı, format gereği Bologna’nın sahasında oynanacak. Bu kritik maça dair istatistikleri takip etmek isteyenler, Eurolig resmi sitesini değerlendirebilirsiniz.

VİRTUS BOLOGNA BURSASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Bursaspor Mucizeyi Başardı

Bursaspor'un sosyal medya hesabı final maçı görseli

Bursaspor bu sene tam anlamıyla Türkiye basketbolu adına tarih yazıyor. EuroCup’taki ilk senesinde büyük bir başarı elde ederek finale çıkma hakkı kazanan yeşil beyazlı temsilcimiz İtalya’nın güçlü ekibi Bologna’yı deplasmanda devirmeye çalışacak. Bilindiği üzere EuroCup’ta maçlar bu yıl yeni formatıyla oynanıyor. Buna göre geçmişte olduğu gibi maçlar çift taraflı değil tek maçlı eleme sistemine göre organize ediliyor. Bursaspor normal sezonu 7’nci basamakta tamamladığı için grup aşamasından sonra oynadığı tüm maçlar için deplasmana gitti. Avrupa’nın en üst düzey takımlarına karşı üst üste zaferler elde eden Frutti Extra Bursaspor mucizeyi başarmak üzere. Sezon başında kupayı kazanma noktasında en az şans verilen takımlardan biri olan başarılı ekibin kupayı kazanması için artık sadece tek bir adım kaldı. Bursaspor önceki turlarda Partizan, Cedevita ve Andorra gibi takımları eleyerek büyük bir sürprize imza atmıştı.

Bologna Yatırımlarının Karşılığını Almak İstiyor

Bologna'nın Bursaspor maçı için hazırladığı görsel

Virtus Bologna takımı son birkaç senedir yaptığı yatırımların artık karşılığını almak istiyor. Takım, Eurolig seviyesinde kadrolar kurmasına rağmen istediği başarıyı henüz tam anlamıyla elde edebilmiş değil. Eurolig kendilerine özel bir davetiye kartı vermediği için Eurocup’ı kazanmak, onlar adına şu anda tek kurtuluş yolu olarak görünüyor. İtalya temsilcisinin kendi salonunda Bursaspor’u devirmesi durumunda seneye Eurolig’de oynaması kesinleşiyor. Bunu geçtiğimiz senelerde başaramamış olsalar bile Avrupa basketbolunun önemli yıldızlarını kadroda tutabildiler. Kendi liginde şu anda net şekilde lider konumda olan Virtus Bologna, sezon başında Eurocup’ın da en ciddi favorilerinden biri olarak gösteriliyordu. Takımda Teodosic, Weems, Belinelli gibi üst düzey oyuncular bulunuyor. Ayrıca yakın zaman önce Hackett ve Shengelia da kadroya dahil edildi.

Türk Takımları Kupayı 2 Kez Kazandı

Basketbol otoriteleri bu akşam oynanacak final karşılaşmasında Virtus Bologna’yı net şekilde favori gösteriyor. Fakat unutulmamalı ki Türkiye takımları daha önce daha önce iki defa bu zorlu kupayı müzesine götürme başarısı sağladı. İlk olarak Ergin Ataman önderliğindeki Galatasaray 2016 senesinde Eurocup’ı ülkemize getirdi. Bundan iki sene sonra ise Blatt’ın çalıştırdığı Darüşşafaka aynı başarıyı tekrar etti. Bursaspor takımı kulüpler bazında basketbolun en önemli ikinci organizasyonunda zafere uzanmak istiyor. Başta Andrews olmak üzere Onuralp, Needham, Hayes ve Metin Türen gibi oyuncular, Bursaspor’un yine en önemli kozları arasında bulunuyor.