Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final İlk Maçlarının Şifresiz Yayın Programı Belli Oldu

11.05.2022 - 06:48

Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final İlk Maçlarının Şifresiz Yayın Programı Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçlarının şifresiz yayın programı belli oldu. TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’dan toplam 2 mücadele şifresiz ekranlara gelecek.

Sezon boyunca ING Basketbol Süper Ligi’nden haftada iki mücadeleyi şifresiz yayınlayan TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, play-off çeyrek final serilerinde de yayınlarına devam edeceğini açıkladı. Play-off aşamasında da her hafta en az iki mücadeleyi ekranlara getirmesi beklenen TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, ilk haftanın programını geçtiğimiz saatlerde basketbolseverlerle paylaştı. 

Play-off çeyrek final serisinde sonucu merakla beklenen Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka serisinin ilk maçı, Çarşamba 19.30’da TRT Spor’da olacak. Hafta sonu ise Gaziantep Basket-Darüşşafaka serisinin ilk maçı, Cumartesi 18.00’de TRT Spor Yıldız’da basketbolseverlerle buluşacak.

Anadolu Efes Seriyi İki Maçta Bitirmeyi Hedefliyor

Normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Anadolu Efes’te şu an için öncelik Euroleague. Önümüzdeki hafta Euroleague yarı finalinde Olympiakos ile karşılaşacak Anadolu Efes, çeyrek final serisini iki maçta bitirerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Pınar Karşıyaka ise beklentilerin altında geçirdiği sezonda şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes karşısında sürpriz yapmayı hedefliyor. 
1 bsl 11.5.2022.webp      
Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasındaki play-off çeyrek final serisinin ilk maçı, bugün 19.30’dan itibaren TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

En Yakın Eşleşmenin İlk Maçı TRT Spor Yıldız’da

Play-off eşleşmeleri belli olduktan sonra sonucu merakla beklenen eşleşmelerin başında Gaziantep Basket ile Darüşşafaka eşleşmesi geliyordu. Cumartesi başlayacak seride ev sahibi avantajı normal sezonu 4’üncü bitiren Gaziantep Basket’te.

Normal sezonda iki ekip arasında oynanan maçları deplasman ekipleri kazandı. İki maçın da son derece yakın geçmesi, bu serideki ilgiyi biraz daha arttırıyor.

Normal sezonun son bölümünde iç sahada aldığı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep Basket ile son hafta Pınar Karşıyaka’ya kaybederek iç saha avantajını rakibine bırakan Darüşşafaka arasındaki play-off çeyrek final serisinin ilk maçı, Cumartesi 18.00’de TRT Spor Yıldız’da.