Eurocup Finali Virtus Bologna-Frutti Extra Bursaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

10.05.2022 - 21:36

EuroCup Finali Virtus Bologna-Frutti Extra Bursaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

EuroCup’ta büyük bir sürprize imza atarak rakiplerini tek tek eleyen ve adını finale yazdıran Frutti Extra Bursaspor, İtalyan ekibi Virtus Bologna ile kozlarını paylaşacak. Finali kazanan ekip önümüzdeki sezon için Euroleague biletinin de sahibi olacak. Türkiye basketbolunun bu tarihi gecesinde Bursaspor, Galatasaray’ın ardından kupayı ülkemize getiren ikinci takım olmak istiyor. Peki Virtus Bologna-Frutti Extra Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Frutti Extra Bursaspor, EuroCup finaline çıkıyor. Ardı ardına sürprizlere imza atarak turları geçen ve Avrupa’nın güçlü takımlarını, zorlu deplasmanlarda mağlup ederek finale çıkan Bursaspor, ülkemize ikinci kez EuroCup zaferi yaşatmak istiyor.

Zorlu Deplasmanları Teker Teker Aştılar!

Kevarrius Hayes Bursaspor formasıyla serbest atış kullanıyor

Frutti Extra Bursaspor, EuroCup mücadelesine B Grubu’nda başlamış ve grubunu 7’nci sırada tamamlamıştı. Sonraki turlarda tüm maçlarını deplasmanda oynayan Bursaspor, son 16 turunda Partzan’ı, çeyrek finalde Cedevita Olimpija’yı ve yarı finalde Andorra’yı mağlup etmeyi başardı. Finalde İtalya ligi liderdi Virtus Bologna ile karşılaşacak olan Frutti Extra Bursaspor hem kupaya uzanmak hem de önümüzdeki sezon için Euroleague biletini kapmak istiyor.

Virtus Bologna-Frutti Extra Bursaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Frutti Ekstra Bursaspor

Frutti Extra Bursaspor, EuroCup kupasını kaldırmak için İtalya’da Virtus Segafredo Arena’da Virtus Bologna’nın karşısına çıkacak. Tek maç olarak oynanacak finalde Bursaspor İtalya ligi lider rakibini deplasmanda mağlup etmek zorunda. Virtus Bologna-Frutti Extra Bursaspor maçı 11 Mayıs Çarşamba günü saat 21:30’da başlayacak. 

Kazananın hem Avrupa basketbolunun en büyük ikinci kupasını hem de 2022-2023 sezonu için Euroleague biletini kazanacağı dev mücadele  S Sport Plus, S Sport 2, Bilyoner TV, TRT Spor 2, TRT Spor Yıldız, kanallarından yayınlanacak.