Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk Hazırlık Maçı TV8’de

18.04.2022 - 13:33

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk Hazırlık Maçı TV8’de

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk hazırlık maçı TV8’de. Salı günü 17.00’deki mücadeleyi TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ukrayna’daki savaş mağdurlarına destek amacıyla Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk takımları hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. İstanbul’da oynanacak bu mücadelenin yayıncısı TV8 oldu. Salı günü 17.00’den itibaren Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk karşılaşmasını, TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Genç Oyuncuların Kadroda Olması Bekleniyor

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk Kulübünün Ukrayna'da barış temasına dikkati çekmek ve katkı sağlamak amacıyla başlattığı "Shakhtar Donetsk Global Tour" kapsamında, Salı günü Ukrayna ekibiyle özel maça çıkacak.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Ukrayna ekibi karşısında genç ve daha az süre alan oyunculara şans vermeyi planlıyor. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz haftalarda kadrosuna kattığı 15 yaşındaki İsak Vural'ın Shakhtar Donetsk maçında forma giymesi bekleniyor. İsak Vural, sahaya çıkması durumunda Fenerbahçe formasını giyen en genç oyuncu olacak. 
1 FB 18.4.2022.webp      
Maçtan elde edilecek gelir savaş mağdurları yararına kullanılacak.


Fenerbahçe Lig İkinciliğine Kilitlendi

Fenerbahçe, üst üste ligde iyi sonuçlar alarak lig ikinciliğine tırmandı. Son 5 maçını kazanan Fenerbahçe, ligde en son Şubat ayında Başakşehir’e mağlup oldu. Lig ikincisi olması durumunda Şampiyonlar Ligi elemelerine katılacak Fenerbahçe, bir bakıma Avrupa biletini cebine koyacak. Zira Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi durumunda Avrupa Ligi, oradan da elenmesi durumunda Konferans Ligi’nde boy gösterebilecek.

Lig ikinciliği hedefine emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, bir yandan da önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya çalışıyor. Ancak henüz gelecek sezon takımın başında kimin olacağı netlik kazanmadı. İsmail Kartal’ın aldığı iyi sonuçlar sonrasında önümüzdeki sezona İsmail Kartal ile başlanabileceği ifade ediliyor. 
-2 FB 18.4.2022.webp      

Shakhtar Donetsk Bilinmezlikler İçinde

Shakhtar Donetsk ise bilinmezlikler içinde yoluna devam etmeye çalışıyor. Takımdaki tüm yabancı oyuncuların ayrılması sonrasında gelecekte nasıl bir yol haritası izleyeceği merak edilen Shakhtar Donetsk, İstanbul’da genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele edecek.

İki takımın gençlerini sahada görmek isteyen futbolseverleri ekran başına kilitleyecek Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk mücadelesini, Salı günü 17.00’den itibaren TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.