Partizan-Bursaspor Eurocup Son 16 Turu Maçı TRT Spor Yıldız’da

18.04.2022 - 10:29

Partizan-Bursaspor Eurocup Son 16 Turu Maçı TRT Spor Yıldız’da

Partizan-Bursaspor Eurocup son 16 turu maçı TRT Spor Yıldız’da naklen yayınlanacak. Çarşamba 21.30’daki bu kritik mücadeleyi, TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Eurocup yayıncısı Saran Group ile anlaşan TRT, son 16 turunda Partizan ile temsilcimiz Bursaspor arasındaki kritik randevuyu naklen yayınlayacağını duyurdu. Çarşamba 21.30’daki Partizan-Bursaspor karşılaşmasını, S Sport Plus’ın yanı sıra TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Tek Maç Belgrad’da

Eurocup’ın yeni statüsü gereği son 16 turu maçları tek maçlı eliminasyon usulüyle oynanacak. Takımlar, Salı ve Çarşamba günleri gruplarını ilk 4 sırada bitiren ekiplerin evinde çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

Partizan ile Bursaspor arasındaki Eurocup son 16 turu mücadelesi de Çarşamba günü Belgrad’da oynanacak ve kazanan ekip adını çeyrek finale yazdıracak.
1 eurocup 18.4.2022.png      

Partizan Kupanın Favorisi

Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Partizan, sezon genelinde beklenen seviyede basketbol oynayamadı. Dağınık bir yapıda olduğu gözlemlenen Partizan, buna rağmen son bölümü iyi getirdi ve Eurocup’ta oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazandı. Toplamda son 10 maçta 8 galibiyet alan Partizan, Joventut’un ardından grubu ikinci sırada bitirdi.

Lokomotiv Kuban’ın ihracı sonrasında Eurocup’ta 16 maça çıkan Partizan, bu maçların 12’sinde sahadan galibiyetle ayrıldı. Partizan ayrıca Eurocup’ta çıktığı 8 iç saha maçını da kazandı.
2 eurocup 18.4.2022.png      

Bursaspor Sezona Renk Kattı

Belgrad’da sonuç ne olursa olsun Eurocup’ta sezonun en büyük kazanımlarından biri Bursaspor’du. Kupaya getirdiği heyecan ve dolu tribünleriyle ilgi toplayan Bursapsor, grubunu 7’nci sırada bitirdi. Özellikle son dönemde oynadığı Valencia, Ulm, Bourg ve Venezia maçlarında her takıma sorun çıkarabileceğini kanıtlayan Bursaspor, Belgrad’da sürpriz peşinde olacak.
3 eurocup 18.4.2022.png      

Maçın Galibi Cedevita-Türk Telekom Eşleşmesinin Galibiyle Oynayacak

Partizan-Bursaspor maçının galibi, çeyrek finalde Cedevita-Türk Telekom karşılaşmasının galibiyle eşleşecek. Cedevita-Türk Telekom karşılaşması ise Salı günü 20.00’de oynanacak ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

Eurocup’ta tribün atmosferini parkeye yansıtan ekiplerden Partizan ile Belgrad’da sürpriz peşindeki Bursaspor arasındaki keyifli mücadele, Çarşamba 21.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız’da.