Almanya Kupası Yarı Final Maçları D-Smart ve D-Smart GO’da

18.04.2022 - 13:44

Almanya Kupası Yarı Final Maçları D-Smart ve D-Smart GO’da

Almanya Kupası’nda yarı final heyecanı Salı ve Çarşamba günleri oynanacak maçlarla başlıyor. Tek maçlı eleme usulüyle oynanacak Almanya Kupası yarı final maçları D-Smart ve D-Smart GO’da futbolseverlerle buluşuyor.

Almanya Kupası yayıncısı D-Smart, yarı final karşılaşmalarını naklen yayınlayacağını duyurdu. Spor Smart, Spor Smart 2 ve D-Smart GO’da yayınlanacak mücadeleler sonrasında Almanya Kupası finalistleri belli olacak.

Almanya Kupası’nda ilk yarı final mücadelesinde Hamburg’un konuğu Freiburg. Yarın 21.45’ten itibaren bu karşılaşmayı D-Smart ekranlarından izleyebilirsiniz. Finalin adı ise Çarşamba günü belli olacak.                        1 DFB POKAL 18.4.2022.jpg       
Leipzig-Union Berlin Almanya Kupası yarı final karşılaşması, Çarşamba 21.45’te D-Smart ve D-Smart GO’da.

Hamburg Sadece İlk Turu Normal Sürede Geçti

Almanya Bundesliga 2 temsilcisi Hamburg, sadece 1 turu normal sürede geçti. İlk turu geçtikten sonra oynadığı 3 karşılaşmayı da uzatmalar veya penaltılar sonucunda geçen Hamburg, güçlü Freiburg karşısında kazanarak adını finale yazdırmak istiyor.
Freiburg ise son 10 maçta sadece Bayern Münih karşısında mağlup oldu. Sezonun son bölümünde formunu arttıran Freiburg, kupada Hoffenheim, Bochum gibi Bundesliga ekiplerini elemeyi başardı.
2 DFB POKAL 18.4.2022.jpg      
Kupada beklentileri aşmayı başaran Hamburg ile mevcut şartlarda Leipzig ile beraber kupanın en büyük favorisi görünen Freiburg arasındaki bu keyifli mücadele, Salı 21.45’ten itibaren D-Smart ve D-Smart GO’da.


Domenico Tedesco ile Yükseliş Dönemine Geçildi

Leipzig son yılların en kötü başlangıcını yaptığı sezonda Domenico Tedesco ile anlaştı ve yükselişe geçmeyi başardı. Avrupa Ligi’nde de yoluna devam eden Leipzig, 2022 yılında oynadığı tüm maçlarda sadece Bayern Münih karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Leipzig, kupada da finale yükselmeyi hedefliyor.

Union Berlin ise Bundesliga’da oynadığı son üç maçı da kazandı. Kupada önemli ekipleri elemeyi başaran Union Berlin, Leipzig karşısında sürpriz yaparak adını finale yazdırmaya çalışacak.

Avrupa’nın en formda ekiplerinden Leipzig ile bu sezon hiçbir maçta kolay lokma olmayan Union Berlin arasındaki bu keyifli mücadele, Çarşamba 21.45’te D-Smart ve D-Smart GO’da.