CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Kasımpaşa 20 Ocak BEIN LİNK

20.01.2022 - 16:03

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Kasımpaşa 20 Ocak BEIN LİNK

Galatasaray, sıkışık lig fikstüründe kendi sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Yeni hocasıyla ilk maçında Hatayspor karşısında umduğunu bulamayan sarı kırmızılı ekip, saha ve seyirci avantajı ile Kasımpaşa takımını eli boş göndermek istiyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak olan müsabaka öncesinde; Galatasaray Kasımpaşa canlı maç izle, Galatasaray Kasımpaşa maç izle, Galatasaray maçı izle, GS maçı canlı izle, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports link, Bein Sports canlı izle, Galatasaray maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Galatasaray Kasımpaşa online izle gibi popüler aramaların yapıldığını görüyoruz. Maç ile alakalı bütün canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

GALATASARAY-KASIMPAŞA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kerem, Van Aanholt ve Boey Temalı Maç Görseli

Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Kasımpaşa İzleme Linki Yeni hocası Torrent ile iyi bir çıkış yakalamak isteyen Galatasaray’ın Kasımpaşa maçına Nef Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşma ülkemizde resmi anlamda beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Dileyenler dijital bir platform olan Bein Connect üzerinden de maçı izleme şansı bulabilir.

Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Canlı Takip

Alınan kötü sonuçlardan sonra Galatasaray Kasımpaşa maçına taraftarların yoğun bir ilgi göstermesi beklenmiyor. Öte yandan maça dair istatistikleri anlık olarak takip etmek isterseniz Bein Sports’da yer alan “Maç Merkezi” bölümünü ya da GS TV’yi değerlendirmeniz mümkündür.

GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Skoru Koruyamadı

Galatasaray, Hatayspor'a Deplasmanda 4-2 Kaybetti

Galatasaray takımında yeni teknik direktör Domenec Torrent, ilk maçında bariz bir fark yaratamadı. Her ne kadar sarı kırmızılı ekip Hatayspor gibi zorlu bir deplasmana oldukça iyi başlamasına ve iki defa öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Savunmada ciddi anlamda aksayan Galatasaray, rakibine pek çok pozisyonda kolay kontra atak şansı verdi. Muslera sonrasında kaleci problemi de kupa ve ligde telafisi olmayan kayıplar yarattı. Morallerin bir hayli bozuk olduğu Galatasaray, her hafta zirveden iyice uzaklaşıyor. Hatta bu kayıplar devam ederse takımın alt sıralara doğru kayma riski dahi var. Takımda Arda, Muslera, Diagne sakat oldukları gerekçesiyle yok. Ayrıca Mohamed ile Feghouli Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarında bulunuyor. Taylan’ın ise kart cezalısı olduğunu hatırlatalım.

Torrent Transferde Düğmeye Basıyor

Torrent, Galatasaray Kulübesinde İlk Maçına Hatay Deplasmanında Çıktı

Galatasaray’da ilk maçta istenen sonucun gelmemesi, kısa ve uzun vadeli transfer planlarını da etkilemiş görünüyor. Zira maçta sonra Torrent’in yönetime transferle alakalı detaylı bir rapor sunduğu belirtiliyor. Torrent, özellikle çok benimsediği pas oyunlarında çok sık hata yapan oyuncuları takımda tutmak istemiyor. Bu nedenle de eski tabirle 6 ile 8 numara oynayabilen oyunculara transferde öncelik tanınıyor. Son gelen haberlere göre Torrent’in listesinde ilk etapta Roma takımında kadro dışı kalan Diawara ile Chelsea’de kadroya girmekte zorlanan Barkley bulunuyor. Bu arada Galatasaray'ın eski oyuncusu Riera, Torrent'in yeni yardımcısı oldu.

Kasımpaşa 3 Haftadır Kazanıyor

Kasımpaşalı Futbolcular Gol Sevinci Yaşıyorlar

Kasımpaşa takımı son 3 haftanın en formda takımı durumunda. Takım, ilk yarının son haftasında başlayan çıkışını ligin ikinci yarısına da taşımayı başardı. Mental olarak iyi bir devre arası dönemi geçirdiği gözlenen Kasımpaşa, yoğun maç trafiğine rağmen oldukça iyi bir görüntü sunuyor. Normal koşullarda kazanmakta çok zorlanan bir takım olarak bilinen İstanbul ekibinin son 3 haftayı da galibiyetle kapatması, küme düşme hattındaki tüm hesapları alt üst etti. Paşa, bu galibiyetler sayesinde kendini küme düşme hattının yukarısına taşıdı. Son maçta Giresunspor’u deplasmanda deviren İstanbul temsilcisi, Galatasaray karşısında bir sürpriz daha yapmak isteyecek. Şu anda 21 puanla 17’inci basamakta bulunan Kasımpaşa’da Sadiku, Eysseric, Bruma ve Jorgensen kadroda yer almayacak. Bu arada Kasımpaşa’nın sahasında oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

 

Galatasaray Kasımpaia İlk 11'ler

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Van Aanholt, Kerem, Ömer, Morutan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Halil
Kasımpaşa:
Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut