CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Zalgiris 20 Ocak BEIN LİNK

20.01.2022 - 17:30

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Zalgiris 20 Ocak BEIN LİNK

Turkish Airlines Euroleague’deki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Beko, Covid vakaları nedeniyle pek çok maçın iptal olduğu dönemde sahasında Zalgiris Kaunas’ı ağırlıyor. Bugün saat 20.45’te başlayacak olan maça Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe’nin kolay bir şekilde kazanması beklenen karşılaşma öncesi yapılan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko Zalgiris canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Zalgiris maç izle, Fener maçı izle, FB maçı canlı izle, Fener Zalgiris izle, Fenerbahçe basketbol maçı linki, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, Bein maç linki, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fenerbahçe Beko Zalgiris online maç izle, Bein Sports şifresiz basketbol maçı. Takımlara dair en güncel bilgilere ve canlı yayın detaylarına gelin daha yakından bakalım.

FENERBAHÇE BEKO-ZALGİRİS KAUNAS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko- Zalgiris Kaunas İzleme Linki! Türk Hava Yolları Eurolig kapsamında sahasında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını ağırlayacak olan temsilcimize önemli bir tribün desteğinin gelmesi bekleniyor. Maçı ekran karşısında izlemek isteyenler ise Bein Sports Haber kanalını değerlendirebilir. Bu hafta Eurolig’de şifresiz maç yayını sırasının Fenerbahçe Beko’da olduğunu hatırlatalım. Bein Sports kanalını aynı zamanda Youtube üzerinden de 24 saat boyunca sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko–Zalgiris Kaunas Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Zalgiris karşısında bir sürprize izin vermek istemiyor. İlk 8 iddiasını sürdüren Fenerbahçe Beko’nun Zalgiris karşısındaki performansını istatistikler ve canlı maç anlatımı üzerinden takip etmek isteyenler, Fenerbahçe TV’den ya da Eurolig’in resmi sitesinden yararlanabilir.

FENERBAHÇE BEKO-ZALGİRİS KAUNAS MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-ZALGİRİS KAUNAS MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Eksiklere Rağmen

Henry Olypiakos Karşısında Oyun Kuruyor

Fenerbahçe Beko Zalgiris karşılaşmasına yine Covid vakaları damga vurdu. Fenerbahçe Beko resmi sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bir oyuncusunun daha Covid olduğunu belirtti. Söz konusu oyuncunun adı kamuoyu ile henüz paylaşılmadı. Bu maçta takım koçu Djordjevic, aynı şekilde Covid olduğu için takımının yanında olmayacak. Djordjevic, kaybedilen Aliağa Petkim maçında da bu gerekçeyle İzmir’e getirilmemişti. Takımda aynı zamanda Jan Vesely, Barthel, De Colo ve Shayok sakat oldukları gerekçesiyle yok. İsmet v Henry’nin durumları ise henüz netlik kazanmış değil. Hasta ve sakat oyuncuların artmasından dolayı maçın az da olsa ertelenme olasılığı söz konusu.

Fenerbahçe İlk 8 Aşkına

Fenerbahçe Beko'nun Sıradaki Maçı Zalgiris Kaunas İle

Fenerbahçe eksiklerine rağmen son oynadığı Eurolig maçında Olympiakos’a adeta basketbol dersi verdi. Takımın en önemli iki oyuncusu olan Vesely ve De Colo olmadığı için Olympiakos’un net favori çıktığı karşılaşmada Henry, inanılmaz bir performans sergiledi ve galibiyette önemli bir etken oldu. Bu nedenle Henry’nin sakatlık problemini atlatıp bu akşam sahada olması oldukça önemli. Sarı lacivertli ekip hafta sonu Aliağa Petkim’e son dakikada üst üste yaptığı top kayıpları nedeniyle kaybetti. Eurolig tarafında ise Fenerbahçe Beko, maç eksiklerine rağmen ilk 8 barajının hemen altında yer alıyor. Bu maçta da temsilcimiz; Polonara, Booker, Pierre ve Guduric gibi isimlerin yapacağı katkıyla beraber maçı almak istiyor. Ligin ilk yarısında Litvanya’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Beko 86-75 kaybetmişti. Bu maç, özellikle  müsabakanın da bir anlamda rövanşı olarak değerlendiriliyor.

Zalgiris Ligin En Zayıf Halkası

Zalgiris Kaunas'ın Fenerbahçe Beko Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Eurolig’in en özel temsilcilerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen bu sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan bir performans gösteren Zalgiris Kaunas, artık prestij maçlarına çıkıyor. Son dönemlerdeki en zayıf kadrosuna sahip olan Litvanya ekibi, ligin henüz başında yarıştan koptu. Basketbol otoriteleri, bu sene Eurolig’in en zayıf halkası olarak Zalgiris’i gösteriyor. Takım bu sezon sadece 3 galibiyet alabildi. Buna rağmen kendi liglerinde bu sezon çok başarılı bir performans gösteriyorlar. Takımda Webster, Milaknis ve Jankunas Covid-19 protokollerinden dolayı İstanbul’a getirilmedi. Ayrıca sakatlığı süren Strelnieks’ten de bu maçta yararlanılamayacak.

Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris Kadrosu

Fenerbahöe Beko'nun Zalgiris Kaunas karşısında sahada mücadele edeceği 12 kişilik kadro şöyle: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Melih Mahmutoğlu, tarık Biberovic, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jehyve Floyd, Devin Booker,Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu