Tivibu Spor 12-16 Ocak Tarihleri Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

11.01.2022 - 16:13

Tivibu Spor 12-16 Ocak Tarihleri Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından Tivibu Spor 12-16 Ocak tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 3 maç, Belçika Pro League’den ise 1 mücadele Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Şifresiz yayınlarını Belçika Pro League ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi üzerinden şekillendiren Tivibu Spor, 12-16 Ocak tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Her hafta olduğu gibi Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League heyecanı, şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 3 Mücadele Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 3 mücadele, Tivibu Spor ekranlarında olacak. Erteleme maçlarının oynanacağı haftada ilk yayına Çarşamba günü imza atılacak. Covid-19’dan oldukça etkilenen Galatasaray, Kayseri Basket’i konuk edecek. Çarşamba günü 17.00’den itibaren bu karşılaşmayı Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tivibu Spor Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ikinci şifresiz yayınına ise Cumartesi günü imza atacak. Galatasaray ile Botaş arasındaki bu mücadele, Cumartesi 13.00’ten itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor’da olacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz yayınların sonuncusu ise Cumartesi 16.30’da ekranlara gelecek. Son 5 maçın 3’ünü kazanan Çankaya Üniversitesi ile Bursa BB mağlubiyeti sonrasında oynadığı 5 maçı da kazanan Fenerbahçe Safiport kozlarını paylaşacak. Bu keyifli mücadele de Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanalında olacak.

1 gs basket 11.1.2022

Şifresiz Yayın Kapanışı Belçika’dan

Her hafta Belçika Pro League’den bir mücadeleyi şifresiz yayınlayan Tivibu Spor, haftanın kapanışını Belçika’dan yapıyor.

Son 3 maçta 4 puan alarak zirvenin gerisinde kalan Antwerp, kötü gidişi Charleroi önünde sonlandırmak istiyor. Bu sezon iç sahada 10 maçta 20 puan toplayan Antwerp, ara öncesi Genk ile 1-1 berabere kaldı.

Charleroi ise son haftalarda istikrarsız bir görüntü ortaya koyuyor. Ara öncesinde Leuven karşısında 3-0’lık mağlubiyet alan Charleroi, bir önceki hafta ise Eupen’i 4-0 geçmeyi başarmıştı. İlk 4 hedefleyen ekiplerden Charleroi, Antwerp deplasmanında sürpriz yapmayı planlıyor.

Ligin iddialı ekiplerinden Antwerp ile son haftaların istikrarsız ekibi Charleroi arasındaki bu mücadele, Pazar 15.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

2 charlei antwerp 11.1.2022