CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Olympiakos 11 Ocak BEIN LİNK

11.01.2022 - 16:58

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Olympiakos 11 Ocak BEIN LİNK

Türk Hava Yolları Eurolig’de bu aralar pek çok maç Covid-19 vakaları nedeni ile erteleniyor. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken 9 karşılaşmanın da ertelenmesi takvimi iyice sıkıştırdı. Eurolig’de şu anda resmi olarak çift maç haftasındayız ancak takımların çoğu maçlarını oynayamıyor. Fenerbahçe Beko’nun 14 Ocak Cuma günü oynaması gereken Alba Berlin maçı, rakip takımdaki vakalar nedeni ile daha şimdiden ertelendi. Sarı lacivertli takım, bugün saat 20.45’te Yunanistan’ın Olympiakos takımını ağırlayacak. Ülker Sports Arena’da oynanacak olan karşılaşma öncesi popüler aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Fenerbahçe Beko Olympiakos maçı canlı izle, Fenerbahçe Beko Olympiakos canlı maç izle, Fenerbahçe Olympiakos maç izle, Fener maçı izle, FB maçı canlı yayın, BEIN Link, Eurolig maçı şifresiz izle, Bein sports basketbol maçı izle, online maç izle, bedava maç linkleri, Fenerbahçe Beko canlı maç linki. Karşılaşma ile ilgili detaylara ve canlı yayın bilgisine gelin daha yakından bakalım.

FENERBAHÇE BEKO-OLYMPİAKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos Maçına Özel Görseli

Fenerbahçe Beko-Olympiakos Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Olympiakos İzleme Linki Fenerbahçe Beko zor koşullara rağmen güçlü rakibini yenmek ve ilk 8 iddiasını sürdürmek istiyor. Bu önemli müsabakanın beIN Sports HD 3 kanalında olacağı açıklandı.

Fenerbahçe Beko-Olympiakos Maçı Canlı Takip

Temsilcimizin Olympiakos karşısında göstereceği performansı canlı olarak izleyemeyecek olan basketbol severler, istatistik takibi ve maç anlatımı için alternatif seçeneklere yöneliyor. Bu konuda Fenerbahçe TV başarılı bir seçenek olarak görülüyor.

FENERBAHÇE BEKO-OLYMPİAKOS MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-OLYMPİAKOS MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Ligde İlk Kez Kaybetti

Fenerbahçe Beko iç sahada Anadolu Efes’e kaybettikten sonra hem Eurolig hem de Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde etkileyici bir seriye imza attı. Bu seri 23 Aralık günü oynanan Asvel maçıyla son buldu. Karşılaşmada Fenerbahçe Beko sadece maçı değil aynı zamanda en önemli iki yıldızını da kaybetti. Vesely ve De Colo’nun sakatlanması takımdaki ritmi olumsuz yönde etkiledi. Nitekim Fenerbahçe Beko sonrasında çıktığı lig maçında Darüşşafaka’ya da kaybetti. Bu maçla beraber sarı lacivertliler ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu. Takım Eurolig özelinde 17 maç sonunda elde ettiği 7 galibiyet ile 10’uncu basamakta yer alıyor.

Sloukas Geri Dönüyor

Sloukas Melih Mahmutoğlu Ahmet Düverioğlu ve Tarık Biberovic Hasret Gideriyor

Yunanistan’ın başarılı ekibi Olympiakos geçtiğimiz sezonun aksine oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Real Madrid ve Barcelona’nın hemen arkasında zirve takibi yapan Olympiakos, 17 maçın 12’sini kazanmış durumda. Takımı, büyük ölçüde Fenerbahçe’nin eski guardı Sloukas taşıyor. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe Beko serüveninden sonra ikinci kez salona dönme fırsatı buluyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı hatırlanacağı üzere Yunanistan temsilcisi 67-65 ile geçmişti. O müsabakada Sloukas eski takımına karşı attığı 14 sayı ile maçın oyuncusu olmuştu.

Vesely ve De Colo Takıma Ne Zaman Dönecek?

Jan Vesely Maçta Takımına Liderlik Ediyor

Fenerbahçe Spor Kulübü takımın en önemli iki oyuncusu olan De Colo ve Vesely’nin sağlık durumları hakkında resmi siteden bir açıklama yaptı. Bu açıklamada her iki oyuncunun sakatlığına ilişkin detaylar paylaşıldı. Buna göre Fransız oyuncu De Colo’nun sol el tarak kemiğinde kırık oluştuğu, Vesely’nin ise ayak bileğinde bağ yaralanması meydana geldiği aktarıldı. Aynı zamanda oyuncuların sahaya dönüş sürelerinin 4 ile 6 hafta arasında olacağı belirtildi. Fenerbahçe Beko’nun bu süreci de düşünerek yeni bir transfer gerçekleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos Kadrosu

Fenerbahçe Beko, Olympiakos karşısına şu kadro ile çıkacak: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, İsmet Akpınar, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jehyve Floyd, Devin Booker, Achile Polonara, Ahmet Düverioğlu