CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Malatyaspor 7 Ocak BEIN LİNK

07.01.2022 - 16:06

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Malatyaspor 7 Ocak BEIN LİNK

Türkiye Süper Ligi’nin ikinci yarısı, bugün oynanacak olan Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ile resmi olarak başlıyor. Lider Trabzonspor’un Yeni Malatyaspor’u konuk edeceği zorlu karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Medical Park Stadyumu’nun ev sahipliğinde oynanacak maç öncesi popüler aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Trabzonspor Malatyaspor maç izle, Trabzonspor Malatyaspor canlı maç izle, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Trabzon Malatya canlı izle, Trabzon maçı izle, TS maçı izle, BEIN Link, Trabzonspor maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Trabzonspor Yeni Malatyaspor online izle. Karşılaşmaya dair canlı yayın bilgilerini ve takımların güncel form durumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-YENİ MALATYASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Dorukhan Toköz Temalı Maç Görseli

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Yeni Malatyaspor İzleme Linki İlk yarı rekor kıran bir performans ortaya koyan Trabzonspor, bu başarısını ikinci yarıya da yansıtmak istiyor. Ligde ikinci perdenin açılışını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor Maçı Canlı Takip

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor arasında bugün oynanacak olan zorlu müsabakayı canlı olarak izleme olanağı bulamayanlar, maç anlatımı açısından yayıncı kuruluşun ana sayfasında yer alan “Maç Merkezi” bölümünden yararlanabilir. Bu bölümde 90 dakika boyunca canlı istatistik bilgileri ile karşılaşabilirsiniz.

TRABZONSPOR YENİ MALATYSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-YENİ MALATYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor’dan Visca Hamlesi

Edin Visca İmza Töreninden

Trabzonspor bu hafta ligin en önemli oyuncularından biri olan Visca’yı transfer ederek rakiplerine de önemli bir çalım atmış oldu. Bordo mavili takım, ligde pek çok takımın istediği Boşnak oyuncu ile üç buçuk yıllık bir anlaşmaya imza attı. Trabzonspor aynı zamanda ara transferde Fildişi Sahilli oyuncu Kouassi’yi de renklerine bağladı. İlk yarıyı en yakın rakibinin 7 puan önünde lider kapatan Trabzonspor’da keyifler yerinde. İlk yarı sonunda özellikle 7 gol atan Bakasetas ile 9 gol atma başarısı gösteren Cornelius ön plana çıktı. Lider, ilk yarıda oynadığı 19 müsabakada sadece tek bir yenilgi aldı. Üç büyüklere de ciddi fark atan Karadeniz temsilcisi güncellenen şampiyonluk oranlarında çok net favori durumunda. Trabzonspor hatırlanacağı üzere ilk yarının son maçında sahasında Başakşehir ile golsüz berabere kalmıştı.

Yeni Malatyaspor 3 Puana Hasret

Malatyaspor'un Trabzonspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli


Ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan bir performans gösteren Yeni Malatyaspor’da eleştiri okları, büyük umutla getirilen Rumen teknik direktör Sumudica’ya çevrildi. Deneyimli teknik adam, Twitter üzerinden kendisi ile ilgili eleştirilere ve ara transfer çalışmalarına dair çapıcı açıklamalar yaptı. Yapılan ara transferlerden sonra kendi performansının değerlendirilmesini isteyen Sumudica, bu dönemde toplamda 4 yeni transfer yapıldığını müjdeledi. Aynı zamanda takımın tecrübeli oyuncularından biri olan Adem Büyük’ün de Yeni Malatyaspor’da kalacağını aktardı. Tam 9 haftadan bu yana galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, 20 takımlı Süper Lig’in son sırasında yer alıyor. Ligin aynı zamanda en az gol atan takımı olan Yeni Malatyaspor ekibi, son lig maçında Fenerbahçe deplasmanından 2-0’lık yenilgi ile ayrımlıştı.

Djaniny Milli Takım Kampında Sakatlandı

Djaniny Penaltı Kullanıyor

Trabzonspor’un önemli oyuncularından bir olan Djaniny, yakın zaman önce Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etmek adına milli takım kampına katılmıştı. Yeşil Burun Adaları Futbol Federasyonu, başarılı oyuncunun kampta sakatlandığını resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Başarılı oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı ise henüz belirsiz. Öte yandan Trabzonspor’da Edgar Ie, Nwakaeme, Victor Hugo ve Gervinho, takımdaki diğer sakat oyuncular arasında yer alıyor. Konuk ekipte ise kas sakatlığı bulunan Bwalya’nın bu maçı kaçırması bekleniyor.

Trabzonspor Malatyaspor İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, İsmail, Hüseyin, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Philip, Mustafa, Aabid, Mallan, Sadık, Semih, Mounir, Karim, Jospin, Kubilay