CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Giresunspor 8 Ocak BEIN LİNK

08.01.2022 - 15:23

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Giresunspor 8 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında beklentilerin uzağında kalan Galatasaray, Giresunspor karşılaşması ile beraber ikinci yarıya etkili bir başlangıç yapmak istiyor. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan zorlu müsabakaya Nef Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Galatasaray Giresunspor karşılaşması öncesinde futbol severler genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Galatasaray Giresunspor maçı canlı izle, Galatasaray Giresunspor canlı maç izle, Galatasaray Giresunspor maç izle, Galatasaray maçı izle, GS maçı canlı izle, BEIN Link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, GS Giresun izle, Galatasaray maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Galatasaray Giresunspor online izle. Maç öncesi güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

GALATASARAY-GİRESUNSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Giresunspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Giresunspor İzleme Linki Sezon açılışında Giresunspor’u deplasmanda 2-0 ile geçen Galatasaray, bu galibiyeti kendi sahasında tekrar etmek istiyor. Sarı kırmızılı ekibin Giresunspor sınavı, sadece beIN Sports HD 1 kanalı üzerinden izlenebilecek.

Galatasaray-Giresunspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Giresunspor karşılaşmasını beIN Sports HD 1 kanalından izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, canlı maç anlatımı ya da istatistik takibi için Galatasaray kulüp televizyonunu değerlendirebilir.

GALATASARAY-GİRESUNPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’da Eksikler Can Sıkıyor

Bugün Günlerden Galatasaray Sloganıyla Yayınlanan Maç Görseli

Galatasaray her ne kadar ligin ilk yarısını güzel bir oyun ve 3 puan ile kapatsa da takım tam anlamıyla krizden kurtulabilmiş değil. Nitekim bu sorunlar geçtiğimiz hafta arasında oynanan kupa maçında bariz şekilde sahaya yansıdı. TFF 1. Lig’in küme düşme hattında yer alan ve İstanbul’a çok dar bir kadro ile gelmek zorunda kalan Denizlispor takımı, kupa mesaisinde Fatih Terim’in öğrencilerini devirmeyi başardı. Ligde hedeften uzaklaşan Galatasaray’ın Türkiye Kupası’na da erkenden veda etmesi, ciddi protestoları da beraberinde getirdi. Sarı kırmızılı ekip ilk yarıda oynadığı 19 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Liderin tam 19 puan gerisinde kalan Galatasaray için tutunulacak tek dal, UEFA Avrupa Ligi olarak görünüyor. Giresunspor maçı öncesinde oluşan ciddi eksikler müsabakayı daha da zorlu hale getirmiş durumda. Bu maç öncesinde Galatasaray’da Muslera, Arda, Diagne ve Luyindama, sakat oyuncular arasında yer alıyor. Mohamed ile Feghouli, bu hafta başlayacak Afrika Uluslar Kupası için milli takım kamplarında bulunuyorlar. Öte yandan kart cezalısı olmalarından dolayı Kerem ve Marcao, ikinci yarının ilk maçını kaçırmak zorunda kalacaklar. Son olarak Fatih, Taylan, Alparslan ve Van Aanholt’un da covid nedeni ile kadroda olamayacaklarını belirtelim.

Giresunspor Savunmasıyla Dikkat Çekiyor

Giresunspor Resmi Sosyal Medya Hesaplarından Yayınlanan, Galatasaray Maçına Özel Hazırlanmış Görsel

Süper Lig’in yeni ekibi Giresunspor, sezon başında alınan kötü sonuçlardan sonra düşmeye aday takımlardan biri olarak gösteriliyordu. Sonrasında hızlıca toparlanan Karadeniz ekibi, kendini küme düşme hattından bir biçimde kurtarmayı başardı. İlk yarı biterken elde ettiği 22 puanla 14’üncü basamağa kadar yükselen Giresunspor takımı, şu ana dek özellikle savunma kimliği ile dikkat çekiyor. Başakşehir ve Trabzonspor’dan sonra ligin en az gol yiyen takımı durumunda olan Giresunspor, bunu hücum performansına pek de yansıtabilmiş değil. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan yenilgi ile ayrılan Hakan Keleş’in öğrencileri, zorlu İstanbul deplasmanında bir sürpriz yapmak istiyor. Maç öncesinde Giresun temsilcisinde Diarra, kart cezalısı durumunda.

Fatih Terim Twitter Üzerinden Açıklamalar Yaptı

Fatih Terim Tarafından Yapılan Açıklama

Son dönemde alınan kötü sonuçlarla beraber eleştiri okları, büyük oranda Fatih Terim üzerine yoğunlaşmıştı. Takımın Denizlispor’a kupada elenmesi, elbette bu eleştirileri daha da artırdı. Uzunca bir süre cezası nedeni ile takımından uzak kalan Fatih Terim, kişisel Twitter hesabı üzerinden kendisi ile alakalı eleştirilere yanıt verdi. Kendisi hakkında yapılan eleştirileri dikkatli bir şekilde takip ettiğini ifade eden Terim, bunların kendisini yıpratmaya yönelik sistematik çalışmalar olduğunun da altını çizdi. Öte yandan sezon başında kulüp başkanının, yarışmacı olmaktan çok geleceği şekillendiren bir takım yaratmak adına kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Her şeye rağmen takımının başında kalmak istediğini ve uzun vadeli planlar yaptığını söyleyen deneyimli hocanın bu açıklamalarına Burak Elmas’tan yanıt gecikmedi. Başkan Burak Elmas da aynı şekilde kişisel Twitter hesabından kısa bir açıklama yaparak kamuoyunda Galatasaray’a ilişkin suni bir gündem yaratılmak istendiğine vurgu yaptı.

Galatasaray Giresunspor Maçı İlk 11'ler

Galatasaray: İsmail, Ömer, Kaan, Nelsson, Boey, Babel, Emre Kılınç, Berkan, Cicaldau, Mourutan, Halil
Giresunspor: Okan, Hayrullah, Sergen, Perez, Behic, Pelupessy, Zeki, Flavio, Serginho, Suleymanov, Balde