İtalya Kupası Son 16 Turunda 3 Maç TRT Spor’da

07.01.2022 - 15:28

İtalya Kupası Son 16 Turunda 3 Maç TRT Spor’da

İtalya Kupası heyecanı TRT Spor ekranlarında yaşanıyor. Son 32 turuyla yayınlara başlayan TRT Spor, son 16 turundan üç mücadeleyi şifresiz ekranlara getireceğini açıkladı.

İtalya Kupası’nın yayıncısı TRT Spor, son 32 turuyla kupa heyecanını sporseverlerle buluşturmaya başladı. Birçok mücadeleyi ekranlara getiren TRT Spor, son 16 turunda da karşılaşmaları yayınlayacağını açıkladı. 12-13 Ocak tarihlerinde toplam üç mücadele TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Yayınlar Çarşamba Günü Başlıyor

İki yıldır İtalya Kupası karşılaşmalarını ekranlara getiren TRT Spor, Çarşamba günü iki mücadeleyi ekranlara getiriyor. İlk maç 16.30’daki Atalanta-Venezia mücadelesi.

Ligin ve kupanın iddialı ekiplerinden Atalanta, devre arasında Cuisance transferiyle ön tarafı biraz daha kaliteli hale getiren Venezia’yı konuk ediyor. Bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba 16.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çarşamba günü yayınlanacak ikinci mücadele ise 19.30’da başlayacak. Güçlü Napoli, Vlahovic önderliğinde harika işlere imza atan Fiorentina’yı konuk ediyor. Son 16 turunun en dikkat çekici eşleşmelerinden Napoli - Fiorentina mücadelesini, 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

2 italya kupası 7.1.2022      

İtalya Kupası’nda Haftanın Kapanışı San Siro’da Yapılıyor

İtalya Kupası’nda haftanın kapanışı Perşembe günü yapılıyor. Milan ile Genoa kozlarını paylaşıyor. Andriy Shevchenko da efsane olduğu San Siro’ya Genoa teknik direktörü unvanıyla geri dönüyor.

Hafta içi Roma karşısında iyi bir oyunla galip gelen Milan, kupada bu yıl ilk kez sahne alıyor. Kupada da mutlu son hedefleyen Milan, Genoa karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

Genoa ise İtalya’da hücum anlamında en sorunlu ekip. Shevchenko yönetiminde de hücumda ciddi sorun yaşıyorlar. Ligde bir türlü alt sıralardan kurtulamadılar. Öncelikleri de bu yüzden lig. Milan karşısında rotasyona gidebilecekleri tahmin ediliyor.

İtalya Kupası’nda da şampiyonluk hedefleyen Milan ile kupada sürpriz yapmayı planlayan Genoa arasındaki bu mücadele, Perşembe 23.00’ten itibaren TRT Spor’da. TRT Spor’un Coppa Italia yayın akışı şu şekilde:

12 Ocak Çarşamba

16.30 Atalanta-Venezia
19.30 Napoli-Fiorentina

13 Ocak Perşembe

23.00 Milan-Genoa

2 milan 7.1.2022