Inter-Juventus İtalya Süper Kupa Finali TRT Spor’da

07.01.2022 - 15:07

Inter-Juventus İtalya Süper Kupa Finali TRT Spor’da

Inter-Juventus İtalya Süper Kupa finali TRT Spor’da. Çarşamba günü 23.00’teki mücadeleyi şifresiz yayınla TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

İtalya Kupası yayıncısı TRT Spor, İtalya Süper Kupa mücadelesini de ekranlara getiriyor. Her hafta kupadan birçok mücadeleyi yayınlayan TRT Spor, 2022 yılındaki İtalya Süper Kupası karşılaşmasını da futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Çarşamba günü 23.00’teki Inter-Juventus İtalya Süper Kupa finali, sadece TRT Spor’da.

Inter Geçiş Döneminde Sorun Yaşamadı

Geçtiğimiz sezon Antonio Conte yönetiminde şampiyonluk yaşayan Inter, ekonomik sıkıntılar sebebiyle kadroyu biraz dağıtmak zorunda kalmıştı. Antonio Conte de takımdaki bu sıkıntıların ardından Inter ile yollarını ayırmış ve göreve Simone Inzaghi gelmişti. Sancılı geçmesi beklenen yeni sezonda Inter yine sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor. Ligde ilk sırada yer alan Inter, kupada da şampiyonluk hedefliyor.

Ligde Ekim ayından bu yana kaybetmeyen Inter, geriden gelerek Napoli ve Milan’ı geçmeyi başardı. Bu sezon da şampiyonluk hedefleyen Inter, sezonun ilk kupasını müzesine götürmek istiyor.

1 ınter 7.1.2022

Juventus Savunmada İşleri Rayına Oturttu

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Juventus, Allegri yönetiminde en azından savunmada işleri rayına oturttu. Hücumda halen yeterli seviyede olmayan Juventus’un eski gücüne kavuşması için biraz daha zamana ihtiyaç olduğu görülüyor.
Ligde ilk 4’ü hedefleyen Juventus, geçtiğimiz sezon İtalya Kupası’nı kazanarak Süper Kupa’da şampiyon Inter’in rakibi oldu. 

2 juventus 7.1.2022

Inter Juventus Karşısında Kazanmakta Zorlanıyor

Inter ile Juventus arasında son dönemde oynanan birçok maçta Juventus’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon iç sahada 2-0 kazanan Inter’in bu galibiyeti, Juventus karşısında oynanan son 10 maçtaki tek galibiyet oldu. Derby d’Italia’da rakibine üstünlük kurmakta zorlanan Inter, şanssızlığını Süper Kupa’da kırmak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Inter ile 2020/21 sezonu Coppa Italia şampiyonu Juventus arasındaki İtalya Süper Kupa finali, Çarşamba günü 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.