TRT Spor Yenilendi

07.01.2022 - 14:53

TRT Spor Yenilendi

Türkiye’nin en başarılı spor kanalı TRT Spor yenilendi. “Daha cesur, daha klas ve daha dinamik bir TRT Spor” mottosuyla hareket eden kanal, logosunu değiştirdi

Türkiye’deki en başarılı spor kanalları arasında yer alan TRT Spor, birçok spor organizasyonunu sporseverlerle buluşturuyor. TRT Spor’da günün her saati spor yayınlarına imza atılıyor. Geçtiğimiz günlerde TRT Spor ile ilgili bir değişikliğe gidileceği duyuruldu ve TRT Spor logosu değişti. Daha dinamik bir TRT Spor mottosuyla hareket eden kanal, yeni logosuyla sporseverlerin karşısına çıktı. 

TRT Spor Formasını Değiştirdi

Değişiklikle ilgili TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı açıklamalarda bulundu. Bir süredir heyecanla beklenilen değişimin gerçekleştiğini belirten Sobacı, şu ifadeleri kullandı:

Bir süredir heyecanla beklediğimiz gün geldi: TRT Spor formasını değiştirdi!  Yeni logosu ve ekran görselleriyle daha nice başarıları ekranlarımıza taşımasını temenni ediyorum.


TRT Spor Konuyla İlgili İki Paylaşım Yaptı

TRT Spor, dün bir değişikliğe gidileceğini açıklamış ama konuyla ilgili detay paylaşmamıştı. Bugün logo değişiminin ardından TRT Spor Twitter hesabı üzerinden iki paylaşım yapıldı. Önce “Türkiye’nin spor ekranı TRT Spor yenilendi” şeklinde bir paylaşım yapan kanal, ilerleyen saatlerde “Daha cesur, daha klas, daha dinamik bir TRT Spor #TürkiyeninSporEkranı #TRTSporYenilendi” paylaşımını yaptı.



TRT Spor İçeriklerini Yenileyecek mi?

TRT Spor’un logo değişikliğinin ardından merak edilen konuların başında içeriklerin artıp artmayacağı geliyor. Öte yandan bu değişikliğin içerikleri kapsamadığı düşünülüyor. Geçmişte olduğu gibi TRT Spor ekranlarında yine futbol ağırlıklı programlara imza atılacak. TRT Spor Yıldız ekranlarında ise futbol dışındaki tüm spor organizasyonları naklen yayınlanacak.

TFF 1’inci Lig, İtalya Kupası, İtalya Süper Kupası, Basketbol Süper Ligi, Basketbol 1’inci Ligi, TVF Efeler Ligi, TVF Sultanlar Ligi ve daha birçok organizasyonun yayın hakkını elinde bulunduran TRT, yeni dönemde de bu organizasyonları sporseverlerle buluşturacak.