Erce Kardeşler Kimdir? Erce Kardeşler Nereli?

04.01.2022 - 12:04

Erce Kardeşler Kimdir? Erce Kardeşler Nereli?

Erce Kardeşler, genç sporcular arasında yer alan ve yeteneğiyle umut vaat eden bir futbolcudur. “Erce Kardeşler kimdir, Erce Kardeşler nereli?” soruları futbolcunun hayranları tarafından sıklıkla aranır. Bu nedenle Spor Ekranı olarak size Erce Kardeşlerin spor hayatı, ailesi, eğitimi ve memleketiyle ilgili bilgilerin bir derlemesini hazırladık. Kardeşler’in ne kadar maaş aldığı, yaşı, boyu, kilosu gibi her türlü detayı yazımızda bulabilirsiniz. 

Erce Kardeşler Nereli? Doğum Tarihi Nedir? 

Kardeşler, 1994 yılında Çanakkale’de doğmuştur. Kardeşinin adı Arda’dır. Erce Kardeşler, eşi Gözde Yalavaç ile 2021 yazında evlenmiştir. 
Boy: 186 cm 
Kilo: 75  
Hakim Ayak: Sağ Ayak
Yaşı: 26
Biliyorsunuz ki futbolcularda sağ ya da sol ayak olmak üzere bir yönde daha iyi manevra yapma yeteneği bulunur. Erce Kardeşler de maçta sağ ayağını iyi kullanır. 

Erce Kardeşler Ne Kadar Maaş Alıyor?

Futbolculara maaş olarak değil de garanti bedeli olarak ödenen miktar, oldukça yüksek rakamlara tekabül eder. Erce kardeşler maaş garanti bedeli, 2020-2021 döneminde 1 milyon 825 bin lira olmuştur. 2021-2022 döneminde ise bu bedel, 2 milyon 75 bin lira şeklindedir. Trabzonspor ile 3+1 yıllık anlaşma imzalayan Erce Kardeşler takımda 2 yıllık süresini doldurmuştur. 3 yıl için toplamda Erce Kardeşler garanti maaş bedeli, 5 milyon 475 bin lira olarak belirlenmiştir. Anlaşma yapılırken belirtilen 3 +1 yıllık süre şu anlama gelir: 3 yılın sonunda Erce Kardeşler isterse takımda bir yıl daha kalma inisiyatifini kullanabilir. 

Erce Kardeşler Hangi Takımlarda Oynadı?

2019 yılından bu yana profesyonel futbol oyuncusu olan Kardeşler, 2 altyapı 3 profesyonel takımda oynayarak kariyerinde yükselişte olan isimlerdendir. Bursa altyapısından 2008 yılında Çanakkale Dardanel’e transfer olmuştur. Bu transfer için futbolcuya herhangi bir bedel ödenmemiştir. 24 Ağustos 2009’da Çanakkale Dardanel takımından Bursa U16’ya yine bedelsiz olarak transfer edilmiştir. 1 Temmuz 2013’te Bursa’dan Altınordu’ya transfer edilmiştir. Sonrasında her sene farklı bir takıma transferi gerçekleşen Erce Kardeşler son olarak 4 büyüklerden biri olan Trabzonspor’a transfer olmuştur. Halen bu takımda kalecilik yapmaktadır.

Spor Ekranı size güncel spor haberlerini doğru şekilde ulaştırmayı amaçlar. Bizi takip ederek spor gündeminden haberdar olabilirsiniz.