Haluk Yürekli Kimdir, Haluk Yürekli Kovuldu mu?

04.01.2022 - 08:35

Haluk Yürekli Kimdir, Haluk Yürekli Kovuldu mu?

Haluk Yürekli, ünlü spor yorumcusu ve spikerdir. Şu anda Gökhan Dinç ile birlikte “Haluk yürekli kimdir, Haluk yürekli nereli?” genellikle sporseverlerin merak ettiği konular arasındadır. Haluk Yürekli Twitter hesabı ise takipçileri tarafından sıklıkla ve etkileşimli bir şekilde takip ediliyor. Yaptığı yoğun paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanan Yürekli, program ortağı Dinç ile birlikte yeni bir yayın dönemine mi girdi? Sporseverlerin en çok merak ettiği konulardan biri ise Yürekli’nin 360 TV’den neden ayrıldığıdır. Ortağı Gökhan Dinç ile birlikte gerçekleştirdikleri programda neler oldu?

Haluk Yürekli Kovuldu!

Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, Spor Gecesi isimli bir program sunuyordu. Ancak herkesi şaşırtacak bir gelişmeyle artık 360 kanallarında bu ikiliyi görmüyoruz. Ancak Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç tarafından sunulan Spor Gecesi programı için bu bir son olmadı. İkili kendi programlarını yapmaya devam ediyor. Peki, Spor Gecesi hangi kanalda yayınlanıyor? Dinç ve Yürekli artık programı kendi Youtube kanalları üzerinden yapacaklarını söyledi. Konuyla ilgili kısa ve öz bir açıklama yapan ikili, kendi Spor Gecesi Dijital adıyla yeni kanallarında yerlerini almış oldu. Ancak hala merak edenler olacaktır. Kovulmalarının nedeni neydi? Aslında olay bir kovulma mı, yoksa karşılıklı anlaşmazlık nedeniyle ikili kanaldan ayrılma kararı mı aldı?

Haluk Yürekli Gökhan Dinç Neden Kovuldu?

Haluk Yürekli, TGRT Haber'deki Stüdyo Futbol'un Moderatörlüğünü Yapıyor

Konuya dair kesin bir bilgilendirme yapılmamasının yanında Yürekli, daha gür bir sesle artık Youtube üzerinden yayın yapacaklarını açıkladı. Programın hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden Yürekli, test yayınıyla birlikte Youtube kanalından yeni yayın dönemine hazırlandıklarını bildirdi. Kanaldan neden ayrıldıklarına dair net bir açıklama yapmadı.Haluk Yürekli Twitter AdresiHaluk Yürekli Twitter ve sosyal medya hesapları, sürekli yaptığı paylaşımlar nedeniyle oldukça aktif... Twitter kullanıcı adı: @Haluk_Yurekli

Haluk Yürekli Hangi Takımlı?

Haluk Yürekli koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Yaptığı paylaşımlar ve programdaki söylemleri ile takım tutkusunu açıkça dile getiren Yürekli, 2020 yılında ayrıldığı 360 TV’den sonra Gökhan Dinç ile birlikte Youtube kanalları üzerinden kendi programlarını yapmaya devam etmektedir.