2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

03.01.2022 - 14:26

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 16’ncı haftada iki mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız, ING Basketbol Süper Ligi’nden her hafta iki mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturuyor. Basketbol heyecanını şifresiz yayınlarla üst düzeye çıkaran TRT Spor Yıldız, 16’ncı haftanın programını da açıkladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da iki karşılaşma, TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Pazar Günü İki Maç TRT Spor Yıldız’da

TRT Spor Yıldız, yayın akışına ING Basketbol Süper Ligi 16’ncı haftasından Pazar günü maçlarını aldı. Yayınlanacak ilk mücadele Merkezefendi Belediyesi-Anadolu Efes mücadelesi oldu. Pazar günü 15.30’dan itibaren bu karşılaşmayı TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Şifresiz yayınların sonuncusu ise Pazar günü oynanacak Galatasaray NEF-Büyükçekmece karşılaşması oldu. Bu mücadelenin başlama saati 20.15.

Merkezefendi Belediyesi Seri Yakaladı

Ligde Afyon Belediyesi’nin havlu atmasının ardından küme düşmek için tek bir koltuk kaldı. Bu koltuğa oturmamak için çaba sarf eden ekiplerden Merkezefendi Belediyesi, üst üste galibiyetler alarak biraz olsun nefes aldı. Geçtiğimiz hafta ise Covid-19 sebebiyle parkeye çıkamadılar.

Anadolu Efes de geçtiğimiz hafta maç oynamayan ekiplerden biri oldu. Yalovaspor’daki Covid-19 vakaları sebebiyle maç yapmayan Anadolu Efes, ligde zirve takibini devam ettiriyor. Hedefi ilk 4 şeklinde belirleyen Anadolu Efes, Merkezefendi Belediyesi deplasmanında hata yapmak istemiyor.

Formda ekiplerden Merkezefendi Belediyesi ile zirve takibini devam ettirmek isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Pazar 15.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız’da.

1 merkezefendi 3.1.2022

Galatasaray NEF’te Hedef İlk 4

Fenerbahçe Beko mağlubiyetinin ardından çıkışa geçen Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta Türk Telekom’u mağlup etmeyi başardı. Üst üste üçüncü galibiyetini alan Galatasaray NEF, üst sıralardaki yerini bu sonuçla korudu.

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyükçekmece ise 7 maçtır galip gelemiyor. Ligde sadece üç galibiyeti bulunan Büyükçekmece, kötü gidişi Galatasaray NEF önünde sonlandırmak istiyor.

Galatasaray NEF ile Büyükçekmece arasındaki bu keyifli mücadele, Pazar 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız’da.

2 galatasaray nef 3.1.2022