Tivibu Spor 5-8 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

03.01.2022 - 13:58

Tivibu Spor 5-8 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor 5-8 Ocak tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde toplam 2 mücadele şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Her hafta şifresiz yayınlara imza atan Tivibu Spor, bu müsabakaları genellikle Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League’den seçiyordu. Son dönemde FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları da Tivibu Spor’da şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşuyor. 5-8 Ocak tarihlerinde de FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları Tivibu Spor’da olacak. Şifresiz yayın programı şu şekilde:

Çarşamba

22.00 Hapoel Holon-Beşiktaş Icrypex

Cumartesi

16.30 Fenerbahçe Safiport-İzmit Bld

Beşiktaş Icrypex Avantaj İçin Sahada

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması geçtiğimiz haftalarda sona erdi. Beşitaş Icrypex, grubunu üçüncü sırada tamamlayarak son 16 turuna kalabilmek için eleme oynamaya hak kazandı. Elemede rakip ise İsrail temsilcisi Hapoel Holon oldu. 

İlk maçı İsrail’de oynayacak Beşiktaş Icrypex, rövanş için avantajı kapmak istiyor. Bu kritik mücadeleyi, Çarşamba 22.00’den itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

1.beşiktaş icrypex Rytas 3.1 2022

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Covid-19 Alarmı

Avrupa’nın birçok ülkesinde basketbol müsabakaları Covid-19 sebebiyle erteleniyor. Türkiye’de geçtiğimiz haftaya kadar Covid-19 sebebiyle bir erteleme olmamıştı ama geçtiğimiz hafta itibarıyla salgın takımlarımızı vurmaya başladı. Galatasaray’ın önümüzdeki iki hafta boyunca oynayacağı karşılaşmalar iptal edilirken Fenerbahçe ve diğer takımlarda da birkaç oyuncu ve teknik kadroda Covid-19 tespit edildi.

Covid-19 gölgesinde devam etmesi beklenen Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 13’üncü haftada Fenerbahçe Safiport, İzmit Belediyesi’ni konuk ediyor. Ligde son 4 maçını da kazanan Fenerbahçe Safiport ile son 5 karşılaşmayı da kaybeden İzmit Belediyesi arasındaki mücadele şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak. Cumartesi 16.30’dan itibaren Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanallarından karşılaşmayı takip edebilirsiniz.

2.fbsafiport.3.1.2022

Şifresiz Yayınlar Devam Edecek

Her hafta şifresiz yayınlarla sporseverlerin karşısına çıkan Tivibu Spor, önümüzdeki haftalarda da bu yayınlarına devam edecek. FIBA Şampiyonlar Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League’den birçok mücadeleyi Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınla takip edebileceksiniz.