2021/22 Euroleague 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

03.01.2022 - 13:38

2021/22 Euroleague 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 19’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Her hafta olduğu gibi Euroleague’den bir mücadele beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Her hafta Euroleauge heyecanını 1 şifresiz maçla basketbolseverlere ulaştıran beIN Sports, 19’uncu haftanın programını açıkladı. Euroleague’in 19’uncu haftasında bir mücadele, yine şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague 18’inci Haftası Covid-19 Gölgesinde Geçti

Euroleague’de geçtiğimiz hafta Covid-19 gölgesinde geçti. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko’nun Real Madrid karşılaşması iptal edildi. 19’uncu haftada ise beIN Sports, Fenerbahçe Beko’nun Kızılyıldız deplasmanında oynayacağı maçı şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Perşembe 21.00’deki Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

1 fb beko 3.1.2022

Kızılyıldız Yakın Geçen Maçları Kaybetti

Geçtiğimiz hafta maç oynayan takımlardan Kızılyıldız, Zenit’i konuk etti. Uzatmaya giden mücadeleyi kaybeden Kızılyıldız, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Bir önceki hafta da temsilcimiz Anadolu Efes karşısında son saniyede mağlup olmuştu.

Kağıt üzerinde play-off şansı devam etse de pratikte çok şansı olmadığı gözlemlenen Kızılyıldız, iki maçlık mağlubiyet serisini Fenerbahçe Beko önünde bozmak istiyor.

2 kızılyıldız 3.1.2022

Fenerbahçe Beko Şanssız Bir Dönemden Geçiyor

Geçtiğimiz hafta Real Madrid’deki Covid-19 vakaları sebebiyle maç yapmayan Fenerbahçe Beko, bir önceki hafta Asvel deplasmanındaydı. Karşılaşmada Vesely ve De Colo’yu kaybeden Fenerbahçe Beko, eksik kalmasına rağmen iyi mücadele etti ama bu mücadele galibiyete dönüşmedi.

İlk 8 hedefi doğrultusunda kazanmak isteyen Fenerbahçe Beko, üst sıralarla makası biraz daha kapatma hesapları yapıyor.

3 fb beko 3.1.2022

Son 4 Maç Fenerbahçe Beko’nun

Kızılyıldız ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan mücadelelerde Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 4 maçı da kazanan Fenerbahçe Beko, son mağlubiyetini 2019 yılında aldı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma ise 61-57 Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğüyle sona erdi.

Yakın geçen son iki maçı da kaybeden Kızılyıldız ile ilk 8 hedefi doğrultusunda hata yapma lüksü kalmayan Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadele, Perşembe 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında.