Bülent Uslu Kimdir? Bülent Uslu Nereli?

03.01.2022 - 09:37

Bülent Uslu Kimdir? Bülent Uslu Nereli?

Sporseverler, son dönemlerde özellikle de sosyal medyada ve TGRT ekranlarında yayınlanan Stüdyo Futbol programında yaptığı yorumlarla ilgi uyandıran Bülent Uslu'nun özel hayatına ve geçmişine dair bilgileri merak ediyor. "Bülent Uslu kimdir?, Bülent Uslu nereli?, Bülent Uslu'nun Twitter hesabı var mı?, Bülent Uslu ile Okan Koç kavgalı mı?", gibi sorular, internet üzerinde çokça aratılıyor. Makalemizde, Bülent Uslu'ya dair merak edilenleri derlemeye çalıştık.

Bülent Uslu'nun Beşiktaş Kongresinden Verdiği Görüntü

Bülent Uslu Nereli?

Son derece koyu bir Beşiktaş taraftarı olan , aynı zamanda kongre üyeliği de bulunan, bazı dijital platformlarda ve TV kanallarında Beşiktaş yorumculuğu yapan Bülent Uslu, öğrencilik döneminde abisiyle beraber işletmeye başlattıkları aile şirketini hala devam ettirmektedir. Bülent Uslu, aslen Çorumludur. Memleketi, Çorum’un Kargı ilçesi olan fenomen isim, yaşamının çok büyük bir çoğunluğunu İstanbul’da geçirmiştir. Babası 28 yıl boyunca öğretmenlik yapan Bülent Uslu’nun aynı zamanda bir abisi bulunur.

Bülent Uslu Kaç Yaşında?

Bülent Uslu Beşiktaş Kongresinde

Yaptığı çarpıcı yorumlarla özellikle de Beşiktaş taraftarından büyük ilgi gören Bülent Uslu, 5 Eylül 1980 yılında doğmuştur. Dolayısıyla Başak burcu olan başarılı isim, 42 yaşındadır.

Bülent Uslu Ne Mezunu?

Bülent Uslu Stüdyo Futbol Programında

Bülent Uslu, liseyi İstanbul’daki Ataköy Hasan Polatkan Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite sınavlarında kendini ilk 20 bin kişi içinde buldu. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünü okumaya hak kazanan Bülent Uslu, hemen sonrasında Aydın Üniversitesi İşletme Yöneticiliği bölümünde yüksek lisans yaptı.

Bülent Uslu Evli mi?

Bülent Uslu Sergen Yalçın İle Birlikte

Tam anlamıyla bir Beşiktaş fenomeni olan Bülent Uslu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Uslu, verdiği röportajlarda eşine ve çocuklarına duyduğu sevgiyi sıklıkla ifade etmektedir.

Bülent Uslu’nun Sosyal Medya Hesapları

Bülent Uslu her ne kadar TGRT Haber ekranlarında yorumcu olarak yer alsa da pek çok Beşiktaş taraftarı kendisini kulübün haklarını etkili şekilde savunan bir sosyal medya fenomen olarak gördü ve benimsedi. 2019 senesinden bu yana aktif Kongre üyesi olan Uslu’nun Youtube, Instagram, Twitter ve Facebook hesapları bulunmaktadır. Özellikle Twitter sayfasını daha sık şekilde kullanmaktadır. Burada gündeme dair görüşlerini bildiren ve çeşitli paylaşımlar yapan fenomen isim, gündem yaratma noktasında son derece etkili bir isimdir.

2019 senesinin başında açtığı Youtube hesabında Bülent Uslu 100 bine yakın bir abone sayısına ulaşmıştır. Öte yandan Instagram’da 300 bin, Twitter’da ise 250 bin kadar takipçi oluşturmayı başarmıştır. Bülent Uslu, sosyal medyadaki gücü ve etkisi sayesinde çoğu zaman taraftarın sesi olmuştur. Bu anlamda Beşiktaş taraftarının en sevdiği sosyal medya fenomenleri arasında kendine yer bulmuştur.

Bülent Uslu ve Okan Koç Kavgalı mı?

Okan Koç

Bülent Uslu'nun TGRT'de yayınlanan Stüdyo Futbol programında yorumcu olarak başlaması tartışmalara neden olmuştu. Okan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yerine geçen Bülent Uslu'ya sitemkar ifadeler kullanmıştı. Uslu'nun ilk programında, yapımcı Sabri Ugan konuya açıklı getirdi. Ugan, Okan Koç'un kendi isteğiyle programdan ayrıldığını, son dakikaya kadar kendisini ikna etmenin yollarını aradığını, fakat başarılı olamadığını söylerken, yerine Bülent Uslu'yu almayı planladığını da yine Okan Koç ile paylaştığını ifade etti. Ugan, Bülent Uslu'nun da programa katılmadan önce Okan Koç'un ikna edilmesi için çabaladığını, fakat hiç bir şekilde başarılı olunamadığını söyledi.