CANLI MAÇ İZLE Chelsea Liverpool 2 Ocak S Sport LİNK

02.01.2022 - 14:04

CANLI MAÇ İZLE Chelsea Liverpool 2 Ocak S Sport LİNK

İngiltere Premier Ligi yeni yıla oldukça keyifli maçlarla başladı. Dün oynanan ve son dakikaya kadar müthiş bir heyecanın yaşandığı Arsenal Manchester City maçından sonra bugün de Chelsea Liverpool müsabakasına tanıklık edeceğiz. Sınırlı maç programında, futbol severlerin büyük ölçüde odaklanacağı bu önemli maç, bugün saat 19.30’da başlayacak. Chelsea Liverpool maçını ekran karşısından canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Chelsea Liverpool canlı maç izle, Chelsea Liverpool maç izle, Chelsea maçı izle, Liverpool maçı izle, S Sport canlı yayın, S Sport LİNK, Chelsea şifresiz izle, S Sport online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linki, Premier Lig canlı yayın, Chelsea Liverpool şifresiz. Karşılaşma ile ilgili canlı yayın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

CHELSEA LİVERPOOL CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

S Sport Plus'ın Chelsea Liverpool Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Chelsea Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki

Chelsea Liverpool İzleme Linki  Bilindiği üzere İngiltere Premier Ligi’nin ülkemizdeki yayın hakları Saran Group bünyesindeki S Sport kanalında bulunuyor. Dolayısıyla İngiltere’de haftanın en önemli iki maçından biri olan Chelsea Liverpool müsabakasını S Sport ya da S Sport Plus üzerinden sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.

Chelsea Liverpool Maçı Canlı Takip

İngiltere’nin iki köklü takımı bugün Stamford Bridge’te kozlarını paylaşıyor. Karşılaşmayı ekran karşısından izleme fırsatı bulunamayan futbol severler için ligin resmi sitesi, iyi bir alternatif gibi görünüyor.

CHELSEA LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

Chelsea’den Son 4 Haftada 3 Beraberlik

Chelsea Sosyal Medya Ekibinin Liverpool Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Chelsea takımı her ne kadar sezona güven veren sonuçlarla girse de özellikle son haftalarda üst üste gelen puan kayıplarıyla zirve yarışından uzaklaştı. Bir maçı eksik durumda olan Londra ekibi, City’nin 11 puan gerisinde kaldı. Chelsea son 4 hafta içerisinde Everton, Wolverhampton ve Brighton takımlarıyla berabere kaldı. Üst üste gelen kayıplardan sonra takımın önemli oyuncularından biri olan Lukaku’nun teknik direktör Tuchel’e ilişkin açıklamaları, işlerin pek de yolunda gitmediğine dair işaretler sundu. Chelsea 20 hafta sonunda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Premier Lig seviyesinde bu sonuçlar her ne kadar başarılı olarak kabul edilse de City’nin neredeyse hiç hata yapmaması, Chelsea’yi zirveden uzaklaştırdı.

Liverpool’un Hata Lüksü Kalmadı

Liveerpool Sosyal Medya Ekibinin Chelsea Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Tıpkı Chelsea gibi Liverpool da son derece iyi sayılabilecek bir performans göstermesine rağmen lider City’nin 12 puan gerisinde kalmış durumda. Her ne kadar 2 maçı eksik olsa da bu formu ile lideri yakalamaları pek de kolay görünmüyor. Klopp’un öğrencileri, 2021’in son resmi maçında Leicester takımına 1-0 kaybetti. Alınan yenilgiye rağmen Kırmızılar, bu maçta keyif veren bir futbol oynamayı başardı. Liverpool yarın konuk olacağı Chelsea’nin sadece bir basamak gerisinde yer alıyor.

Maçtan sonra önemli oyuncular Mane ve Salah, Afrika Uluslar Kupası için bir süre takımdan uzak kalacaklar. Şampiyonluğu fazlasıyla isteyen Liverpool’un artık çok fazla hata yapma kredisi kalmadı. Özellikle City’nin Arsenal deplasmanında dün son dakikada kazanmış olması, Liverpool takımındaki baskıyı daha da artıracaktır.

Cezalı ve Sakat Oyuncular

Chelsea'nin Yeni Yıl Kutlama Görseli

 

Yeni yılın ilk haftasında oynanacak olan ve futbol severlere seyir zevki açısından pek çok şey vadeden Chelsea Liverpool karşılaması öncesi, her iki takımda da eksik oyuncular dikkat çekiyor. Ev sahibi takımda diz sakatlığı yaşayan James, ön çapraz bağları yırtık olan Chilwell ve Christensen kesin olarak yok. Loftuz-Cheek, Werner ve Silva’nın durumları henüz netleşmiş değil. Liverpool’da ise Robertson kırımızı kart cezalısı. Ayrıca Adrian, Origi ve Elliott gibi oyuncuların sakatlık problemlerinden dolayı oynamaları beklenmiyor.