Erman Toroğlu Eski Avukatıyla Evlendi

01.01.2022 - 21:29

Erman Toroğlu Eski Avukatıyla Evlendi

A Spor yorumcularından Erman Toroğlu, eski avukatıyla evlendi. 73 yaşındaki Toroğlu’nun Barcelona’da evlendiği belirtildi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, eski avukatı Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. 73 yaşındaki Erman Toroğlu, Barcelona'da düzenlenen nikah töreniyle, 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile evlendi. Evlilik haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray Kulübü'ne üye olmuş ve Yavuz'a üyelik belgesini geçen ay vefat eden Mustafa Cengiz vermişti.

2017 Yılında Boşanmıştı

Erman Toroğlu, daha önce ise Şükran Toroğlu ile evliydi. Toroğlu, lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu'ndan 2017 yılında tek celsede anlaşmalı şekilde boşandı. Toroğlu’nun boşandığı eşinden iki çocuğu bulunuyor. 

Erman Toroğlu, kısa bir süre önce Cihangir sokaklarında Ezgi Yavuz ile el ele yürürken görüntülenmişti.

1.ermantoroğlu.2.1.2022

Erman Toroğlu Kimdir?

Erman Toroğlu Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Futbolculuğu bıraktıktan sonra hakemliğe başladı, 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yönetti.

Hakemlik kariyerinin bitmesinin ardından birçok gazete ve TV’de görev alan Toroğlu, yıllarca Şansal Büyüka ile imza attığı Maraton programıyla dikkat çekti. Show TV, daha sonrasında da Lig TV ekranlarında Maraton ile futbolseverlerin karşısına çıkan 
Toroğlu, 2013 yılına kadar Telegol’de futbol yorumculuğu yaptı. Telegol’den ayrıldıktan sonra TRT Spor ile anlaşan Toroğlu, 2015 yılına kadar devam eden macerasını noktaladı. 2016 yılından itibaren A Spor ekranlarında yer alan 
Toroğlu, önümüzdeki dönemde de A Spor’daki başarılı programlardan Takım Oyunu’nda yorumlarını paylaşacak.