Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa Karşılaşması ATV’de

01.01.2022 - 19:22

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa Karşılaşması ATV’de

Katar’da oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa karşılaşması ATV’de futbolseverlerle buluşuyor. 5 Ocak Çarşamba 20.45’teki bu karşılaşmayı, ATV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda sezon başlamadan önce oynanan Süper Kupa karşılaşması, 2021/22 sezonunda sezon ortasına alındı. Geçen sezonun Türkiye Kupası ve lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasındaki Süper Kupa finalinin yayınlanacağı adres belli oldu. Çarşamba günü 20.45’teki mücadeleyi, ATV ekranlarından takip edebilirsiniz.

ATV Twitter Hesabından Paylaşım Yapıldı

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa mücadelesinin ATV ekranlarından yayınlanacağı kanalın Twitter hesabından paylaşıldı.

Süper Kupa’nın sahibi kim olacak? Beşiktaş mı? Antalyaspor mu? Süper Kupa final maçı 5 Ocak Çarşamba Katar’dan canlı yayınla ATV’de.


Beşiktaş Geçtiğimiz Hafta Kupada Turladı

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta kupada Altay’ı konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş, kupada adını bir üst tura yazdırdı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Beşiktaş’ta hedef, ligin ikinci yarısında seri galibiyetler alarak zirve yarışına ortak olmak. Ligin ikinci yarısının hemen öncesinde Süper Kupa’yı da müzesine götürmek isteyen Beşiktaş, Antayaspor önünde galibiyet hedefliyor.

1 beşiktaş 1.1.2022

Nuri Şahin Kariyerinin İlk Kupası İçin Sahada 

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Son haftalarda birtakım sorunlar da yaşayan Antalyaspor, Nuri Şahin önderliğinde Süper Kupa’yı müzesine götürmek istiyor.

Son 3 lig maçından sadece 1 puan çıkarabilen Antalyaspor, geçtiğimiz hafta oynanan kupa maçında Giresunspor’u mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

2 antalyaspor 1.1.2022

Bu Sezon Oynanan Maç Nefesleri Kesti

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bu sezon oynanan maç nefesleri kesmişti. İlk yarısını 2-0 önde kapatan Antalyaspor, ikinci yarıda Beşiktaş’ın geri dönüşüne karşı koyamamış ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Mücadelenin ardından Beşiktaş Twitter hesabından yapılan “Avans” paylaşımı ise dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz sezonun uzağında bir görüntü ortaya koyan Beşiktaş ile iyi futbolu kupaya dönüştürmek isteyen Antalyaspor arasındaki bu keyifli mücadele, Çarşamba 20.45’ten itibaren ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.