CANLI MAÇ İZLE Arsenal Manchester City 1 Ocak S Sport LİNK

01.01.2022 - 11:29

CANLI MAÇ İZLE Arsenal Manchester City 1 Ocak S Sport LİNK

İngiltere Premier Ligi, yeni yıla harika bir maçla başlıyor. Kısıtlı futbol programında, futbol severleri ekran başına kilitleyecek olan Arsenal Manhester City karşılaşması bugün saat 15.30’da başlayacak. Müsabaka öncesinde trend aramalar şu şekilde: Arsenal Manchester City canlı maç izle, Arsenal Manchester City maç izle, Arsenal şifresiz izle, Arsenal maçı izle, Manchester City maçı izle, S Sport Link, S Sport Plus canlı yayın, S Sport CANLI izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Premier Lig şifresiz izle, Arsenal Manchester City şifresiz. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

ARSENAL MANCHESTER CİTY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

S Sport Plus'ın Arsenal-Manchester City Maç Günü Görseli

Arsenal Manchester City Maçı Canlı Yayın Linki

Arsenal Manchester City İzleme Linki Tam olarak bir derbi olarak kabul görmese de Arsenal Manchester City maçları her zaman seyir zevki açısından çok şey vadeden maçlar oluyor. Bu keyifli müsabaka, ülkemizde sadece S Sport ve Sport Plus kanallarından yayınlanacak.

Arsenal Manchester City Maçı Canlı Takip

Arsenal Manchester City maçı, ligin iki formda ekibini karşı karşıya getirecek. İngiltere Premier Ligi’nde haftanın en önemli iki maçından biri olarak öne çıkan karşılaşmaya dair istatistikleri ligin resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

ARSENAL MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI TAKİP

Arsenal İçeride Çok Etkili

Arsenal Maç Günü Görseli

Sezon başında üst üste aldığı yenilgilerle kendini bir anda alt sıralarda bulan Arsenal, çok hızlı bir şekilde toparlandı. Arteta’nın öğrencileri, geçtiğimiz haftayı maç yapamadan kapattı. Oynadıkları son maçta Norwich takımını 5-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardılar. Son 4 haftada 12 puan toplayan “Topçular” tam anlamıyla ritmini bulmuş görünüyor. Takımın bilhassa kendi sahası olan Emirates’de son derece etkili olduğunu anımsatalım. Chambers, Mari, Lokanga ve Kolasinac gibi isimler, sakat oldukları gerekçesiyle kadroda yer alamayacaklar.

Manchester City Hata Yapmadan İlerliyor

Manchester City Yeni Yılın İlk Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Jesus, Foden, Sterling, İlkay, De Bruyne ve Silva gibi isimlerin yer aldığı Manchester City, rakibi domine eden futbol anlayışını bu sene bambaşka bir çıtaya çıkarmış durumda. İspanyol teknik adam Guardiola’nın öğrencileri, uzun bir galibiyet serisinin öznesi durumunda. 20 haftada 2.5 puan ortalaması yakalayan City, son 10 maçından da galibiyetle ayrıldı. Ligin şu anda en formda ekibi olan Manchester City, deplasmanda olmasına rağmen Arsenal karşısında net şekilde favori olarak gösteriliyor.  Cezalı Mendy dışında hasta olan Rodri, maçın kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca Delap ve Walker’ın durumları da henüz belirsiz.

City Son Dönemde Üstün

İlkay Gündoğan Arsenal'e Attığı Gole Sevinirken

Manchester City ve Arsenal arasında oynanan tarihsel rekabette her ne kadar Arsenal’in üstünlüğü göze çarpsa da son dönemde bu durumun yavaş yavaş City lehine doğru kaydığını görüyoruz. Arsenal, büyük maçlarda her ne kadar özel bir motivasyon yakalasa da bunu sonuçlara pek yansıtamıyor. Son sezonlarda; zirve yolunda doğrudan rakipleri olan Liverpool, City, Chelsea ve Manchester United gibi takımlara karşı kazanmakta çok zorlanıyorlar. Manchester City ile Arsenal arasında oynanan son 4 resmi karşılaşmada da deplasman ekibinin kazandığını görüyoruz. Arsenal en son FA Kupası yarı final maçında rakibini 2-0 ile yenmeyi başarmıştı.