S Sport Plus 2021’e Dev Kampanyayla Veda Ediyor

31.12.2021 - 17:36

S Sport Plus 2021’e Dev Kampanyayla Veda Ediyor

Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından S Sport Plus, 2021’e dev kampanyayla veda ediyor. Başarılı şirket, “ELVEDA2021” promo koduyla 3 Ocak’a kadar üyelik oluşturan herkesin 129,99 TL’ye dünyanın farklı bölgelerinden birçok spor organizasyonunu izlemesini sağlıyor.

Yeni yıla sayılı saatler kala dijital platformlar kampanyalarla ses getirmeye çalışıyor. Son dönemde spor içeriklerini arttıran Gain.tv yıllık üyelikte indirime giderek ilk kıvılcımı yakan şirket olmuştu. Gain.tv’yi takip eden platform ise S Sport Plus oldu. Dünyanın dört bir yanından önemli organizasyonları ekranlara getiren S Sport Plus, “ELVEDA2021” promo koduyla üyelik oluşturan herkesin 129,99 TL’ye müsabakaları izlemesini sağlıyor.

Dünyanın sporunu 2022 yılı boyunca 129,99 TL’ye izlemek için buraya tıklayın.


   s sport  

S Sport Plus Yıllık Pakette Süper İndirim

S Sport Plus, 2021 yılının son gününde yaptığı indirimi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Platformun çalışanları da bu indirimi kişisel Twitter hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Yıllık pakette süper indirim şeklinde duyurulan bu kampanyayla ilgili S Sport yorumcularından Engin Kehale şu ifadeleri kullandı:

İşim dolayısı ile çok fazla OTT servisi kullandım ve kullanıyorum. İçeriğiyle, özellikleriyle, ekibiyle ve bütçesiyle S Sport Plus kadar iyisini görmedim. Bu senenin an az 300 günü kullanmışımdır. Sağolsun varolsunlar. Ha bir de müthiş fırsat farmış şu an, detayları aşağıda.


S Sport Plus İçerikleri

Saran Group’un beIN Media ile arasındaki anlaşmazlık sonrasında popülerliğini arttıran S Sport Plus, S Sport ve S Sport 2 içeriklerinin yanında farklı organizasyonları da sporseverlerle buluşturuyor. Son dönemde bazı filmlere de platformda yer veren S 

Sport Plus, İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A gibi dev organizasyonları sporseverlere sunuyor. Eurocup, Portekiz Liga NOS, MLS, NFL, NHL, NBA, ATP turnuvaları, UFC ve daha birçok organizasyona da S Sport Plus’tan erişim sağlayabiliyorsunuz.

S Sport Plus’a ELVEDA2021 promo koduyla üye olup, dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını yıllık 129,99 TL’ye izlemek için buraya tıklayın.