31 Aralık-2 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

30.12.2021 - 19:34

31 Aralık-2 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Yeni yıla saatler kala birçok spor organizasyonu sporseverlerin karşısına çıkacak. Birçok ligde araya gidilmesi ise futbolda seçenekleri azaltıyor. 31 Aralık-2 Ocak Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününün ilk saatlerine mükemmel bir maçla giriş yapıyoruz. Ardından rotamız İspanya La Liga oluyor.

00.00 Porto-Benfica: Cuma gününün ilk saatlerinde harika bir mücadele futbolseverleri bekliyor. Jorge Jesus ile yollarını ayıran Benfica, Porto deplasmanına çıkıyor. İki ekip arasında oynanan tüm maçlarda bol kart ve yüksek tansiyona şahit olduk. Bu kritik mücadelede de muhtemelen durum değişmeyecek. Haftanın en ilgi çekici karşılaşmalarından Porto-Benfica mücadelesini, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

18.30 Valencia-Espanyol: Ekonomik sıkıntılar yaşasa da bu sezon daha derli toplu görüntüdeki Valencia, La Liga’nın sıkıcı atmosferinde iyi işlere imza atan Espanyol’u konuk ediyor. Espanyol'un’golcüsü Raul de Tomas’ın Valencia önünde neler yapacağı, Valencia’nın nasıl bir performans göstereceği gibi merak edilen konular, Spor Smart ekranlarında yanıt bulacak.

1 premier lig.30.12.2021

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü sadece Premier Lig’e ayırıyoruz. 15.30’da başlayan serüven 20.30’da sona eriyor.

15.30 Arsenal-Manchester City: Çıkışa geçen ve görece iyi bir oyun da ortaya koymaya başlayan Arsenal, zirvedeki Manchester City’i konuk ediyor. Yavaş yavaş zirvede yalnız kalan Manchester City ile Arsenal arasındaki bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

18.00 Watford-Tottenham: Ozan Tufan’ın formasını giydiği Watford, Conte ile çıkışa geçen Tottenham’ı konuk ediyor. Son dönemde özellikle Dennis ile gol yollarında sorun yaşamayan ama savunmadaki sorunları aşamayan Watford, Tottenham’ı geçerek alt sıralardan kurtulmak için bir adım atmak istiyor. Tottenham ise ilk 4 hedefi doğrultusunda kazanmak zorunda. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

20.30 Crystal Palace-West Ham: Haftanın en eğlenceli geçmeye aday mücadelelerinden biri Londra’da oynanacak. Hafta içi iyi bir oyunla galip gelen iki ekip, Selhurst Park’ta kozlarını paylaşıyor. Crystal Palace ile West Ham arasındaki tempolu geçmeye aday mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

2 premier lig.30.12.2021

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü biraz daha çeşitlendiriyoruz. La Liga, BSL ve Premier Lig’den üç mücadeleyi sizler için seçtik.

16.00 Getafe-Real Madrid: Ligde Enes Ünal’ın da biraz kıpırdamasıyla yavaş yavaş yukarılara çıkan Getafe, Covid-19 sorunuyla uğraşan Real Madrid’i konuk ediyor. Real Madrid’in içinde bulunduğu salgın ortamının maça nasıl yansıyacağı merak konusu. Eğlenceli geçemeye aday bu mücadele, Spor Smart ve S Sport Plus ekranlarında.

18.00 Galatasaray NEF-Türk Telekom: Geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanan Galatasaray NEF, eksik Fenerbahçe Beko karşısında beklentilerin altında kalan Türk Telekom’u konuk ediyor. Galatasaray NEF ilk 4, Türk Telekom ise play-off hattı için kazanmak zorunda. Bu eğlenceli müsabaka, TRT Spor Yıldız ve Tivibu Spor 2 ekranlarında.

19.30 Chelsea-Liverpool: Haftanın kapanışını Londra’da yapıyoruz. İyi oynamasa da şu aşamada çok büyük hasar almadan yoluna devam eden Chelsea, hafta içi Leicester karşısında yorgun olduğu gözlemlenen Liverpool’u konuk ediyor. Manchester City ile farkın açılmasını istemeyen iki ekibin bu kritik karşılaşması, S Sport ve S Sport Plus platformunda.

3 Thomas Tuchel contre Jurgen-Klopp.30.12.2021

Şifresiz Maçlar

TRT Spor Yıldız’da Cumartesi 18.00’de Pınar Karşıyaka-Darüşşafaka ve Pazar 13.00’teki Beşiktaş Icrypex-Petkimspor ile 18.00’deki Galatasaray NEF-Türk Telekom BSL maçları naklen yayınlanacak.

A Spor, Pazar 17.00’deki Brentford-Aston Villa karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek
.
Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki maç şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. 

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınla sporseverlerle buluşacak.