2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.12.2021 - 14:04

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 15’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Bu hafta, 4 mücadele şifresiz yayınla TRT Spor ekranlarında olacak.

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturuyordu. Yeni yılın ilk haftasında ise 4 mücadele şifresiz yayınla TRT Spor ekranlarında olacak.

TRT Spor’da ING Basketbol Süper Ligi’nden 4 Maç 

ING Basketbol Süper Ligi 15’inci haftasında tam dört mücadele TRT Spor ekranlarında olacak. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri toplam 4 karşılaşmayı TRT Spor’dan takip edebilirsiniz. TRT Spor’un basketbolseverlerle buluşturacağı mücadeleler şu şekilde:

Cumartesi

18.00 Pınar Karşıyaka-Darüşşafaka

Pazar

13.00 Beşiktaş Icrypex-Petkimspor

18.00 Galatarasay NEF-Türk Telekom

Pazartesi

20.15 Yalovaspor-Anadolu Efes

1 bsl 28.12.2021  

Açılış Maçında Ev Sahipleri Gülüyor

Haftanın açılış maçında Pınar Karşıyaka ile Darüşşafaka kozlarını paylaşıyor. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta da ev sahipleri parkeden galibiyetle ayrıldı. 

Ligde geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş’ı uzatmalarda mağlup eden Darüşşafaka arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.00’de TRT Spor’da.

2 anadolu efes 28.12.2021

Pazar İki Mücadele TRT Spor’da

TRT Spor ING Basketbol Süper Ligi yayınlarına Pazar günü iki mücadeleyle devam ediyor. Günün açılış maçında Beşiktaş ile Petkimspor kozlarını paylaşıyor. 13.00’te başlayacak mücadeleyi TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak ikinci mücadelede Galatasaray ile Türk Telekom karşı karşıya geliyor. İlk 4’teki yerini perçinlemek isteyen Galatasaray ile sezon başından bu yana istikrar yakalayamayan Türk Telekom arasındaki bu mücadele, 18.00’de TRT Spor’da.

Kapanışı Anadolu Efes Yapıyor

İlk kez dört karşılaşmayı ekranlara getirecek TRT Spor, haftanın kapanışını Pazartesi 20.15’te yapıyor. Son üç lig maçını da kaybeden Yalovaspor ile Fenerbahçe Beko’yu takibini sürdüren Anadolu Efes arasındaki bu keyifli mücadeleyi de TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda da TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, ING Basketbol Süper Ligi yayınlarına devam edecek.

3 gaziantep 28.12.2021