CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Boluspor 28 Aralık A SPOR LİNK

28.12.2021 - 14:31

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Boluspor 28 Aralık A SPOR LİNK

Spor Toto Süper Lig’deki başarısını Türkiye Kupası’na da yansıtmak isteyen Trabzonspor, 5’inci turda Boluspor’u kendi sahasında ağırlıyor. Bugün saat 18.30’da başlayacak olan müsabakaya Medical Park Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Karşılaşma öncesinde canlı yayınlar konusunda yapılan trend aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Trabzonspor Boluspor maç izle, Trabzonspor Boluspor canlı maç izle, şifresiz A Spor izle, bedava link, ZTK canlı yayın, Trabzon Bolu canlı yayın, Trabzon maçı izle, Trabzonspor maçı şifresiz, canlı maç izle, Trabzonspor Boluspor maçı linkleri. Canlı yayın detaylarını ve takımların güncel form durumlarını haberimizin devamında bulmanız mümkün.

TRABZONSPOR-BOLUSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor'un Boluspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Trabzonspor-Boluspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Boluspor İzleme Linki Taraftarıyla beraber şampiyonluk yolunda müthiş bir sinerji yakalayan Trabzonspor, en son 2 sene önce kazandığı Türkiye Kupası’nı tekrar müzesine götürmek istiyor. Bu sene kupadaki ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor’un Boluspor ile olan randevusu A Spor ekranlarında olacak.

Trabzonspor-Boluspor Maçı Canlı Takip

Trabzonspor Boluspor maçıyla beraber gün içinde oynanacak diğer kupa karşılaşmaları da A Spor ekranlarında olacak. Müsabakayı canlı izleme fırsatı bulamayan futbol tutkunları, istatistikleri canlı olarak görüntülemek adına yayıncı kuruluşun resmi web sitesinde yer alan “Canlı Skor” bölümünden yararlanabilir.

TRABZONSPOR BOLUSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor İki Kupaya da Talip

Abdullah Avcı Kenardan Takımına Taktik Veriyor

Trabzonspor, Süper Lig’de rüya gibi bir başlangıç yaptı. Diğer bir kulvar olan Türkiye Kupası’nda da başarı sağlayıp sezon sonunu çifte kupayla kapatmak, daha şimdiden taraftarın hayallerini süslüyor. Bordo mavili ekip, 5’inci turda bir diğer Karadeniz temsilcisi olan Boluspor’u eleyerek kupaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 2021 senesinin en başarılı takımlarından biri olarak öne çıkan Trabzonspor, Abdullah Avcı önderliğinde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son resmi maçında Karadeniz ekibi, İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı ve ilk yarıyı ciddi bir puan avantajı ile önde kapattı. Kupaya bu sene 5’inci turdan dahil olan başarılı ekibin maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı tahmin ediliyor. Abdullah Avcı’nın Erce, Serkan, Hüseyin, Yusuf, Murat ve Yunus gibi yerli oyunculara şans vermesi bekleniyor. Bu arada Trabzonspor’un sakat oyuncular listesinde Gervinho, Hugo, Edgar ve Nwakaeme yer alıyor.

Bir Önceki Turda Orduspor’u Elemişlerdi

Boluspor'un Trabzonspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

TFF 1. Lig’in istikrarsız ekiplerinden biri olan Boluspor, özellikle son haftalarda bariz bir düşüş içinde. Şu an gelinen noktada 21 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, 14’üncü basamakta bulunuyor. İlk 6 hedefinden gittikçe uzaklaşan Boluspor, son hafta deplasmanda Altınordu ile karşılaştı ve bu müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. Özellikle mağlubiyet golünün uzatma dakikalarında gelmesi, Bolusporlu oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Boluspor bir önceki turda yine bir Karadeniz ekibi olan Orduspor ile karşılaştı. Bu turda rakibini 4-2 ile geçen ekip, Trabzonspor karşısında bir sürprize imza atmak istiyor. Boluspor karşılaşmaya sakat oyuncuları Fethi, Erkam, Abdurrahim ve Eray’dan yoksun şekilde çıkacak.

Trabzonspor Türkiye Kupası’nı 9 Kez Kazandı

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Alanyaspor'u Yenerek Şampiyonluğu Elde Etmişti

Trabzonspor her ne kadar Süper Lig’de çok uzun bir zamandır şampiyonluğa ulaşmıyor olsa da teselliyi birçok defa Türkiye Kupası’nda buldu. Henüz 2 sene önce bu kupada zafere uzanan bordo mavili ekip, toplamda ise 9 şampiyonluk elde etmiş durumda. 2019-2020 sezonunda finalde Alanyaspor’u 2-0 yenerek kupada şampiyon olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ise bu kulvarda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Kupanın 5’inci turda Adana Demirspor ile sahasında karşılaşan Karadeniz ekibi, rakibine penaltılar sonucunda kaybetmiş ve kupaya erkenden veda etmek zorunda kalmıştı.

Trabzonspor Boluspor İlk 11'ler

Trabzonspor: Erce, İsmail, Serkan, Hüseyin, Ahmetcan, Berat, Siopis, Yunus, Murat Cem, Yusuf, Koita
Boluspor: Selmani, Tugay, Bregu, Arda Şengül, Zahit, Kasongo, Emin, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk