2021/22 Euroleague 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.12.2021 - 10:13

2021/22 Euroleague 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 18’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Basketbolseverler 18’inci haftada da beIN Sports Haber ekranlarından bir mücadeleyi şifresiz izleyebilecek.

Euroleague’in yayıncısı beIN Sports, her hafta bir mücadeleyi şifresiz ekranlara getiriyor. Son yıllarda her hafta bir temsilcimizin maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, 18’inci haftanın programını da açıkladı. Yeni yıl öncesinde Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak 18’inci haftada yine bir mücadele şifresiz yayınlanacak.

Maçlar Çarşamba ve Perşembe Günü Oynanacak

Euroleague’de 18’inci hafta heyecanı Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla devam ediyor. Haftanın yayın programını açıklayan beIN Sports şifresiz ekranlara getireceği mücadeleyi de kamuoyuyla paylaştı.

Perşembe günü 19.00’daki Unics Kazan-Anadolu Efes karşılaşması, şifresi yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından naklen yayınlanacak.

Sezonun Sürprizi Unics Kazan

Birçok kişiye göre yeni sezonda alt sıralarda olması beklenen Unics Kazan, geride kalan 17 haftalık periyodunda en büyük sürprize imza attı. 17 haftada 10 galibiyet alan Unics Kazan, play-off için oldukça iddialı. 

Geçtiğimiz hafta Barcelona karşısında oldukça iyi bir performans gösteren Unics Kazan, uzatmalar sonunda maçı kaybetti. Bu sezon play-off hedefleyen Unics Kazan, Anadolu Efes’i de geçerek play-off hattıyla arasındaki farkı iki galibiyete çıkarmak istiyor.

1 unics kazan 28.12.2021

Anadolu Efes Kendini Play-Off Hattına Attı

Sezona çok kötü başlayan Anadolu Efes, üst üste iyi sonuçlar alarak kendini play-off hattına attı. Ligde 17 haftada 9 galibiyet alan Anadolu Efes’in hedefi ise normal sezonu ilk 4’te bitirmek.

Geçtiğimiz hafta rahat geçmesi beklenen Kızılyıldız mücadelesinde oldukça zorlanan Anadolu Efes, son saniyede galip gelmeyi başardı. Euroleague’de üç maçtır kazanan Anadolu Efes’te hedef seriyi 4’e çıkarmak.

2 anadolu efes 28.12.2021

6 Maçın 5’i Anadolu Efes’in

Unics Kazan ile Anadolu Efes daha önce altı kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 5’ini kazanan temsilcimiz Anadolu Efes oldu. Geçtiğimiz sezon oynanan iki mücadeleyi de Anadolu Efes kazanmayı başardı.

Beklentileri fazlasıyla aşan Unics Kazan ile galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Perşembe 19.00’dan itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında.