CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Beşiktaş 27 Aralık BEIN LİNK

27.12.2021 - 16:24

CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Beşiktaş 27 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının perdesi bugün oynanacak iki maçla kapanıyor. Bu maçlardan biri olan Konyaspor Beşiktaş karşılaşması, saat 20.00’da başlayacak. Konya Büyükşehir Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı zorlu karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Konyaspor Beşiktaş müsabakasının heyecanını canlı olarak yaşamak isteyen futbol tutkunları; Konyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Konyaspor Beşiktaş maç izle, Beşiktaş maçı izle, BJK maçı izle, Beşiktaş şifresiz izle, Bein Link, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Konya BJK canlı yayın gibi arama sonuçlarına yöneliyor. Hem takımların son durumlarını hem de canlı yayınlara ilişkin detaylı bilgileri sizler için bir araya getirdik.

KONYASPOR-BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bein Sports'un Konyaspor-Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Konyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Konyaspor-Beşiktaş İzleme Linki! Son 3 haftada oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla taraftarın gönlünü kazanan Kara Kartal, ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Konyaspor Beşiktaş maçı ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.  

Konyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Beşiktaş, Süper Lig’de 19’uncu haftanın kapanışını Konya deplasmanında yapıyor. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından veya Bein Connect dijital platformundan yasal olarak izleme olanağı bulmayanlar için Beşiktaş kulübünün resmi sitesi iyi bir alternatif olarak görünüyor. Burada maç esnasında aktif olacak “Maç Merkezi” bölümü sayesinde istatistikleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş’ta Yüzler Gülüyor

Pjanic ve Vida Temalı Maç Görseli

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’dan sonra genç takımı çalıştıran Önder Karaveli takımın başına geçici olarak getirildi. Fakat şu ana kadar Önder hocanın gösterdiği performans, en azından sezon sonuna kadar onu takımda tutabilir. Futbolcuların epey benimsediği ve takımda kalmasını istediği teknik adam, takımıyla 3 maçta 7 puan toplamayı başardı. Özellikle derbi maçındaki futbolun üzerine iç sahada Göztepe karşısında alınan galibiyet, camiada yüzleri güldürdü. Geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ve maçı çevirmeyi başaran Beşiktaş’ta bazı oyuncuların yükselen form grafiği de dikkat çekici. Şu anda bir maçı eksik olan siyah beyazlı ekip, liderin 18 puan gerisinde bulunuyor. Şampiyonluk ümitleri tükenme noktasında olmasına rağmen taraftar, iç sahada oynanan maçlarda tribünleri büyük ölçüde doldurarak önemli bir mesaj verdi.

Konyaspor Oldukça Formda

Konyaspor'un Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Konyaspor son 3 haftada elde ettiği net galibiyetler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Lider Trabzonspor’u inatla takip eden Konyaspor, bu süreçte kendisine rakip olabilecek Hatayspor’u altına aldı ve 2’nci basamağa oturdu. Şu anda bir maçı eksik olmak kaydıyla liderin 10 puan gerisinde olan Konyaspor, şampiyonluk oranlarında pek ihtimal verilmese de sezon sonunda ipi göğüslemek istiyor. Üç büyüklerin yarıştan büyük oranda koptuğu sezonda fırsatı değerlendirmek isteyen Konya temsilcisi, bilhassa son haftalarda maçlara oldukça motive şekilde çıkıyor. Hafta arasında deplasmanda Hatayspor engelini 1-3 ile geçen Konyaspor, iç sahada henüz kaybetmedi. İç sahada bu sene kaybetmeyen diğer iki takım ise Gaziantep FK ve Trabzonspor. İlhan Palut’un öğrencileri, 18 hafta sonunda 31 gol atıp 15 gol yedi. Başarılı ekip, yenilen gol sayısıyla da ligin en iyi performansına sahip takımı durumunda.

Serdar Gürler ve Ahmet Çalık Kart Cezalısı

Serdar Gürler'in İmza Töreninden Bir Görüntü

Konyaspor, Beşiktaş maçında Serdar Gürler ve Ahmet Çalık’tan yararlanamayacak. Hemen hemen her hafta istikrarlı bir şekilde oynayan iki oyuncu, kart cezalısı olmalarından dolayı Beşiktaş karşısında takımlarına yardımcı olamayacak. Konyaspor’da ayrıca Oğulcan Ulgun’un da sakatlık problemi devam ediyor. Konuk ekipte ise Rosier kırmızı kart cezalısı durumunda. Mert, Necip, NKoudou ve Hasic, sakat oldukları için kadroda yer alamayan isimler. Gökhan Töre ve Necip Uysal’ın durumları ise belirsizliğini koruyor.

Konyaspor Beşiktaş Maçı İlk 11'ler

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Abdülkerim, Adil, Skubic, Soner, Mpoku, Bytyqi, Hadziahmetovic, Michalak, Cikalleshi
Beşiktaş: Ersin, Rıdvan, Montero, Vida, Umut, Josef, Pjanic, Larin, Oğuzhan, Ghezzal, Batshuayi