Tivibu Spor 28 Aralık-3 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

27.12.2021 - 15:27

Tivibu Spor 28 Aralık-3 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, 28 Aralık-3 Ocak tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Toplam 4 mücadele, Tivibu Spor ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Her hafta şifresiz yayınlara imza atan Tivibu Spor, 28 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4 mücadele Tivibu Spor ekranlarından şifresiz şekilde basketbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz haftalarda Belçika Pro League ve Copa del Rey ve FIBA Şampiyonlar Ligi gibi organizasyonları şifresiz şekilde sporseverlere ulaştıran Tivibu Spor’un 28 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçlar şu şekilde:

Salı 

17.00 Nesibe Aydın-Fenerbahçe Safiport

Çarşamba
 
17.00 Galatasaray-Elazığ İÖ

Pazar

16.30 Beşiktaş-Antalya Basket

Pazartesi

14.00 Bursa BB-Galatasaray

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 11’inci Haftada İki Maç Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin tüm heyecanını basketbolseverlere buluşturan Tivibu Spor, 11’inci haftadan iki mücadeleyi yayın akışına dâhil etti.

Salı günü 17.00’de ligin iddialı ekiplerinden Nesibe Aydın, şampiyonluğun en güçlü adayı Fenerbahçe Safiport’u konuk edecek. Bu sezon iç sahada henüz mağlubiyet almayan Nesibe Aydın ile lider Fenerbahçe Safiport arasındaki bu keyifli mücadele, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

11’inci haftanın ikinci şifresiz maçı ise Galatasaray ile Elazığ İÖ arasında oynanacak. Derbide Beşiktaş karşısında beklemediği bir mağlubiyet alan Galatasaray ile bu sezon sadece 1 kez kazanan Elazığ İÖ arasındaki bu mücadele, Çarşamba 17.00’den itibaren Tivibu Spor’da.

1 nesibe aydın 27.12.2021

Ligin 12’nci Haftasında Heyecan Pazar ve Pazartesi Yaşanacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 12’nci haftasında ise Pazar ve Pazartesi günleri maçlar oynanacak. Tivibu Spor bu haftada da iki mücadeleyi şifresiz şekilde ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak ilk maçta Beşiktaş ile Antalya Basketbol kozlarını paylaşacak. Pazar günü 16.30’daki bu mücadeleyi, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. 

Haftanın kapanışı ise Pazartesi günü yapılacak. Ligin güçlü ekiplerinden Bursa BB ile Galatasaray arasındaki bu mücadele, 3 Ocak Pazartesi 14.00’ten itibaren Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak.

2 galatasaray 27.12.2021