Premier Lig 20’nci ve 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

27.12.2021 - 08:00

Premier Lig 20’nci ve 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Premier Lig 20’nci ve 21’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Perşembe ve Pazar günü iki Premier Lig mücadelesi, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Premier Lig heyecanını şifresiz yayınlarla ekranlara getiren A Spor, haftanın programını açıkladı. Perşembe ve Pazar günü iki mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Premier Lig’de Hafta İçi 20’nci Hafta Heyecanı Yaşanacak

Premier Lig’de hafta içi 20’nci haftanın heyecanı yaşanacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak mücadelelerin ardından hafta sonu 21’inci haftaya geçilecek.

A Spor, Perşembe günü 23.15’teki Manchester United-Burnley mücadelesiyle şifresiz yayınlarına başlayacak. Pazar günü ise 17.00’deki Brentford-Aston Villa karşılaşması, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Manchester United Seri Yakalamak İstiyor

Sezona iyi başlayan ama sonrasında kötü sonuçlar alan Manchester United, Ralf Ragnick yönetiminde seri yakalamak istiyor. Ligde ilk 4’ü hedefleyen Manchester United’da hedef Burnley karşısında mutlak üç puan.

Burnley ise son yıllarda kötü oyun oynamasına rağmen bir şekilde ligde kalmayı başarıyor. Bu sezon da ligin en kötü futbolunu oynayan takımlar arasında yer alan Burnley, 12 Aralık’tan bu yana Covid-19 sebebiyle maç oynamıyor. Son 5 lig maçında 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Burnley, galibiyet hasretini Old Trafford’da sonlandırmak istiyor.

Üst sıralara biraz daha yaklaşmak isteyen Manchester United ile galibiyet hasretini sonlandırmayı amaçlayan Burnley arasındaki mücadele, Perşembe 23.15’ten itibaren A Spor’dan naklen yayınlanacak.

1 man utd. 27.12.2021

Aston Villa Steven Gerrard ile Çıkış Yakaladı

Ligin 21’inci haftasında Brentford’un konuğu Aston Villa olacak. Covid-19’un ağır etkilediği ekiplerden Brentford, 10 Aralık’ta son lig maçına çıktı. Takımdaki birçok ismin iyileşmesinin ardından geçtiğimiz hafta Lig Kupası maçı oynayan Brentford, Aston Villa karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.

Aston Villa ise Steven Gerrard yönetiminde yükselişe geçti. Tatmin edici bir oyun oynamasa bile iyi sonuçlar alan Aston Villa, Brentford deplasmanında da galibiyet çıkarmayı planlıyor.

Orta sıralarda yer alan Brentford ile Aston Villa arasındaki bu keyifli mücadele, Pazar 17.00’dan itibaren A Spor’dan naklen yayınlanacak.

2 aston villa 27.12.2021