CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Antalyaspor 25 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

25.12.2021 - 11:28

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Antalyaspor 25 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

Galatasaray, hafta içi mesaisinden hemen sonra sahasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Spor Toto Süper Ligi’nin 18’inci haftasına ait olan maç, bugün saat 16.00’da oynanacak. Nef Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Galatasaray Antalyaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için yapılan popüler arama sonuçlarını sizler için derledik: Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle, Galatasaray Antalyaspor maç izle, Antalya Galatasaray izle, Galatasaray maçı izle, Bein Sports izle, BEIN Link, Bein Sports 1 canlı yayın, Galatasaray şifresiz, şifresiz maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç yayınları, Süper Lig bedava izle. Müsabaka öncesinde canlı yayın detaylarına gelin birlikte göz atalım.

GALATASARAY-ANTALYASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bein Sports Tarafından Hazırlanmış Galatasaray Antalyaspor Maç Görseli

Galatasaray-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Antalyaspor İzleme Linki! Lig yarışından artık büyük oranda kopan Galatasaray, bir yandan da küme düşme hattına doğru yaklaşıyor. Her şeye rağmen taraftarın ilgi göstermesi beklenen karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Galatasaray- Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Antalyaspor maçını beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, canlı istatistik bilgisi için Galatasaray TV’deki yayını değerlendirebilir.

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Kazanamama Serisi Yedi Oldu

Halil, Marcao, Berrkan Temalı Maç Görseli

Galatasaray, ligdeki son galibiyetini 31 Ekim tarihinde oynanan Gaziantep FK maçında aldı. Özellikle Fenerbahçe yenilgisi ve Fatih Terim’i cezasıyla beraber takımdaki motivasyonun epey düştüğü her hafta somut şekilde görülüyor. Sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz hafta ligde gol atma başarısı gösteremeyen tek takım durumundaydı. Adana Demirspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden İstanbul temsilcisi, lige tam anlamıyla havlu atmış görünüyor. Fatih Terim’in öğrencileri, liderin tam 21 puan geriye düşmüş durumda. Bu noktadan sonra takım, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerine odaklanacak.

Antalyaspor Deplasmanlarda Güven Vermiyor

Akreplerin Maçı Var Sloganıyla Hazırlanmış Maç Görseli

Alınan kötü sonuçlardan sonra takımın başına Nuri Şahin’i getirme kararı alan Antalyaspor, bunu uzun vadeli bir yatırım hamlesi olarak görüyor. Takıma pozitif yönde bir etki eden genç teknik adam, hafta boyunca taktik antrenmanlarında oldukça motive göründü. Antalyaspor elde ettiği 22 puan neticesinde 14’üncü basamağa yerleşmiş durumda. Küme düşme hattından uzaklaşıp rahat bir nefes almak için bu tip maçlarda alacakları her puanın büyük önemi var. İç sahada iyi bir performans gösteren Antalyaspor, bu başarısını deplasman maçlarına yansıtamıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlı ekibin deplasmanda sadece tek bir galibiyeti bulunuyor. Antalyaspor bu karşılaşmaya sakat olan Crivelli’den yoksun şekilde çıkıyor.

Muslera’nın Eksikliği Hissediliyor

Muslera Taraftara Üçlü Çektiriyor

Galatasaray takımında kaptan Muslera’nın sakatlığı an sıkmaya devam ediyor. Pek çok maçta deneyimli kalecinin eksikliğini net şekilde hisseden Galatasaray’da yedek kalecilerin performansı güven vermiyor. İsmail Çipe ve Fatih Öztürk’ten istediği verimi alamayan Fatih Terim, devre arasında eski oyuncusu Okan Kocuk’u takıma geri çağırmayı planlıyor. Bu arada Muslera dışında Galatasaray takımında Boey ve Luyindama’nın da sakatlık problemi sürüyor. Arda ve kalça sakatlığı bulunan Diagne’nin durumu ise belirsiz.

Galatasaray Antalyaspor Muhtemel 11'ler

Nuri Şahin ve Fatih Terim Karşı Karşıya

Galatasaray ile Antalyaspor'un karşı karşıya geleceği, ilk yarının son hafta mücadelesinde muhtemel 11'ler şu şekilde:

Galatasaray: İsmail, Oğulcan, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aytaç, Berkan, Feghouli, Kerem, Halil, Mohamed

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Fredy, Milosevic, Amilton, Doğukan, Güray, Mukairu