CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Başakşehir 25 Aralık BEIN LİNK

25.12.2021 - 15:01

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Başakşehir 25 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Ligi’nde haftalar ilerliyor ancak lider değişmiyor. Lige sağlam bir şekilde tutunmayı başaran Trabzonspor, 19’uncu haftaya en yakın rakibinin 9 puan önünde giriyor. Bordo mavili ekip, bugün saat 20.00’da, ligin formda ekiplerinden biri olan Başakşehir’i Medical Park Stadyumu’nda ağırlıyor. Bu keyifli maçı izlemek için yapılan popüler aramalar şu şekilde: Trabzonspor Başakşehir maç izle, Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle, Trabzon maçı izle, Başakşehir maçı izle, Trabzon canlı, Bein Link, Beins Sports canlı izle, şifresiz beIN izle, bedava link, Trabzonspor maçı şifresiz. Karşılaşma öncesinde hem takımların güncel durumlarını hem de canlı yayın detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bakasetas ve Visca Temalı Bein Sports Maç Görseli

Trabzonspor-Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Başakşehir İzleme Linki! Şampiyonluğun en net favorisi olan Trabzonspor, adım adım zafere doğru ilerliyor. Liderin Başakşehir karşısındaki performansı, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor-Başakşehir Maçı Canlı Takip

Ligin iki formda takımını karşı karşıya getirecek olan Trabzonspor Başakşehir müsabakasını canlı olarak izleme şansı bulamayanlar, yayıncı kuruluşun resmi web sitesinde yer alan Maç Merkezi adlı bölümden yararlanabilir.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Şampiyonluğa Yakın

Hamsik Temalı Trabzonspor'un Hazırladığı Maç Görseli

Trabzonspor Süper Lig’de son şampiyonluğunu 1983-1984 sezonunda almıştı. Karadeniz ekibi, neredeyse 40 yıla yaklaşan şampiyonluk hasretini nihayet bu sezon dindirecek gibi görünüyor. Takım olarak çok iyi bir hava yakalayan Trabzonspor,  her maça final havasında hazırlanıyor. Abdullah Avcı önderliğinde özellikle Fenerbahçe maçından sonra müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, 18 haftada üç beraberlik ve bir yenilgi aldı. Geri kalan 14 maçın tamamını kazanma başarısı gösteren bordo mavili ekip, hafta arasında İzmir deplasmanında Altay ile karşılaştı. Geriye düşmesine rağmen sakin kalarak maçı 2-1 kazanan Trabzonspor, bu sonuçla beraber özellikle de üç büyüklerle puan farkını artırmış oldu. Liderde Edgar, Nwakaeme ve Gervinho’nun sakatlık sorunlarının devam ettiği görülüyor.

Başakşehir Emre Belözoğlu ile Uçuyor

Emre Belözoğlu, Hasan Al, Okaka, Visca ve Berkay Temalı Başakşehir Görseli

Emre Belözoğlu’nun Başakşehir’in başına geçmesi, takım adına tam anlamıyla bir kırılma yarattı. Aykut Kocaman ile ciddi bir hayal kırıklığı yaşayan İstanbul ekibi, genç teknik adamın gelişinden sonra üst üste galibiyetler alarak kendini üst sıralara taşıdı. Başakşehir takımı son 10 haftanın sonuçlarına göre Trabzonspor ile beraber ligin en formda iki ekibinden biri durumunda.  Emre Belözoğlu ile beraber Başakşehir henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Son 10 haftada 8 kez kazanan lacivert turuncu ekip ile Trabzonspor arasında 13 puanlık bir fark söz konusu. Dolayısıyla Başakşehir’in bu maçı kazanması, zirve takibi açısından oldukça değerli. Başarılı ekip, hafta arasında sahasında Giresunspor’u 3-1 ile devirdi. Takımda maç öncesi çok ciddi bir eksik bulunmuyor.

Taraftardan Yoğun İlgi

Trabzonspor Taraftarı Galibiyeti Kutluyor

Trabzonspor taraftarı, tahmin edileceği üzere Başakşehir karşılaşmasına yoğun bir ilgi gösteriyor. Biletlerin tamamının satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendiği maç, tam olarak kapalı gişe şeklinde oynanacak. Hem Başakşehir’in zirve takibi hem de takımın aldığı başarılı sonuçlar, bu maçın önemini bir kat daha artırdı. Abdullah Avcı maç öncesinde Trabzonspor taraftarına da bu yönde bir çağrıda bulunmuştu. Bu arada geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Başakşehir ekibi 2-0 kazanmıştı. Sonrasındaki Süper Kupa maçında ise Trabzonspor, bu maçın rövanşını 2-1 ile almayı başarmıştı.

Trabzonspor Medipol Başakşehir İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Trondsen, Hüseyin, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Cornelius
Medipol Başakşehir: Muhammed, Caicara, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali, Mahmut, Visca, Aleksic, Berkay, Gulbrandsen, Okaka