25-26 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

23.12.2021 - 18:16

25-26 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Birçok ligde devre arasına girildi. Türkiye Süper Ligi ve Premier Lig ağırlıklı oluşturduğumuz öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesi şu şekilde:

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü sadece Türkiye Süper Ligi maçlarına ayırıyoruz. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

13.30 Kasımpaşa-Altay: Haftanın en kritik mücadelelerinden biri İstanbul’da oynanacak. Kasımpaşa, alt sıralardan kurtulmak için mutlak kazanmak zorunda. Altay ise son 10 haftalık periyodun en formsuz ekibi. Mustafa Denizli “bu takım 50 puanın üzerinde alır” dese de en az 1 stoper ve 1 merkez orta saha almak zorundalar. Yetenekli oyuncuları var ama bu isimler birlikte oynama noktasında sorun yaşıyor. İki takımın da kazanmak zorunda olduğu bu gergin mücadele, 13.30’da beIN Sports HD 2 ekranlarında.

16.00 Galatasaray-Antalyaspor: Ligin en formsuz ekiplerinden Galatasaray, Nuri Şahin yönteminde çıkışa geçen Antalyaspor’u konuk ediyor. Uzun süredir set oyununda problem yaşayan Galatasaray’ın artık kazanması gerekiyor. Antalyaspor ise geçtiğimiz hafta Kasımpaşa önünde 2’nci golü daha yoğun şekilde aramak yerine 1-0’ı korumaya çalıştı ve son dakikalarda golü kalesinde gördü. Eğlenceli geçmeye aday bu mücadelenin adresi beIN Sports HD 1 şeklinde.

19.00 Trabzonspor-Başakşehir: Geçtiğimiz hafta Altay’ı geriden gelip mağlup eden Trabzonspor, Emre Belözoğlu yönetiminde fark yaratan Başakşehir’i konuk ediyor. Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı oyun çok tatmin edici değildi. Özellikle ilk yarıda hücumda bir hayli etkisizlerdi. İkinci yarıdaki değişiklikler oyuna etki etti ve karşılaşmayı kazandılar. Başakşehir de Giresunspor önünde yine standardını ortaya koydu. Haftanın en kritik karşılaşması, beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

1 fatih terim nuri şahin 23.12.2021

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe NBA ile başlıyoruz ve daha sonrasında Süper Lig ve Premier Lig ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

01.00 Phoenix Suns-Golden State Warriors: NBA normal sezonu son yılların en yoğun temposunda ilerliyordu. Basketbol seviyesi de geçtiğimiz yıllara nazaran daha yüksekti ama araya Covid-19 girdi. Her takım birçok problemle boğuşuyor. Şu zamana kadar problemlerin az olduğu görülen iki takım kozlarını paylaşıyor. Bu sezon birbirleriyle oynadıkları iki maç da sezonun en keyifli maçları arasındaydı. Yine aynı kalitede bir maç bekliyoruz. Mücadelenin adresi S Sport ve S Sport Plus.

16.00 Göztepe-Adana Demirspor: Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Göztepe, üst üste iyi sonuçlar alarak yukarılara tırmanan Adana Demirspor’u konuk ediyor. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen ve temponun yüksek olacağını tahmin ettiğimiz bu eğlenceli mücadele, beIN Sports HD 2 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

18.00 Manchester City-Leicester City: Lider Manchester City, ligin güçlü ekiplerinden Leicester City’i konuk ediyor. Manchester City’nin baskın oyununu kim cezalandırabilir sorusuna verilecek yanıtlardan biri kuşkusuz Leicester City. Bu eğlenceli maç S Sport ve S Sport Plus platformundan futbolseverlerle buluşuyor.

2 Phoenix Suns-Golden State Warriors 23.12.2021

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 18.00’de İtü-Konyaspor TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Cumartesi 20.15’te Türk Telekom-Fenerbahçe Beko ve Pazar 20.15’te Tofaş-Galatasaray NEF BSL maçları da bu ekranlarda olacak. 
A Spor, Pazar 18.00’deki Tottenham-Crystal Palace karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden Cumartesi 13:00’de Galatasaray-Beşiktaş Pazar 13:00’de OGM Orman-Mersin BB maçları şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. Cercle Brugge-Club Brugge Belçika Pro League karşılaşması da Pazar 15.30’da şifresiz yayınla ekranlara gelecek.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.