CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Göztepe 23 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

23.12.2021 - 16:11

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Göztepe 23 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

Spor Toto Süper Lig’de hafta içi mesaisinin son maçında Beşiktaş, zor günler geçiren Göztepe’yi sahasında ağırlıyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak olan müsabakaya Vodafone Park ev sahipliği yapıyor. Beşiktaş’ın favori çıktığı karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler; Beşiktaş Göztepe canlı maç izle, Beşiktaş Göztepe maç izle, Beşiktaş maçı izle, BJK maçı izle, BJK Göztepe canlı yayın, Beşiktaş şifresiz izle, BEIN canlı izle, BEIN maç linki, bedava maç linkleri, ücretsiz maç yayınları, gibi trend aramalara yöneliyor. Beşiktaş Göztepe maçı ile ilgili bütün canlı yayın detaylarını gelin daha yakından inceleyelim.

BEŞİKTAŞ-GÖZTEPE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Larin ve Oğuzhan Temalı Maç Görseli

Beşiktaş Göztepe Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Göztepe İzleme Linki! Son iki hatada oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş bu ivmeyi Göztepe karşısında da sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ın zorlu randevusu, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalı üzerinden yayınlanacak.

Beşiktaş-Göztepe Maçı Canlı Takip

Beşiktaş zirveden uzaklaşmış olmasına rağmen taraftarının Kayserispor karşısındaki desteği dikkat çekiciydi. Benzer bir desteğin bu maçta da olması bekleniyor. Maçı beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme fırsatı bulamayanlar, canlı istatistik takibi için Beşiktaş kulübünün resmi sitesini değerlendirebilir.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Yeni Bir Sayfa Açıyor

Fenerbahçe Maçında Beşiktaşlı Futbolcuların Gol Sevinci

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi 7 Aralık tarihinde oynanan Dortmund maçından sonra resmi olarak sona ermişti. O maçtan sonra yönetim takımı alt yapı hocalarından Önder Karaveli’ye emanet etmişti. Oyuncuların son iki maçta gösterdiği performans oldukça dikkat çekiciydi. Özellikle geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın oyun kontrolünü büyük ölçüde ele geçirmesi, Beşiktaş taraftarını oldukça memnun etmişti. Batshuayi, Souza gibi oyuncuların artan öz güveni ise son iki haftada sahaya çok net şekilde yansıdı. Beşiktaş 17 hafta sonunda elde ettiği 7 galibiyet ve 4 beraberlik ile 25 puan toplamış durumda. Bu karşılaşmada Mert, Hasic, N’Koudou ve Teixeira gibi oyuncuların sakatlık problemlerinden dolayı oynamaları beklenmiyor.

Göztepe Küme Düşme Hattında

Göztepe'nin Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Süper Lig’e yükseldiği dönemden bu yana renkli taraftarı ve ofansif futboluyla iyi bir görüntü çizen Göztepe, bu sezon başarısı çizgisinden çok uzaklaşmış görünüyor. Uzun zaman sonra kendini küme düşme hattında bulan Göztepe’de kriz bir türlü sona eremiyor. Yönetimin devre arasında kadro içinde ciddi bir revizyon gerçekleştireceği konuşuluyor. Kulüp yakın zaman önce Nijeryalı oyuncusu Ideye’nin sözleşmesini feshetti. Ligde 17 hafta sonunda sadece 3 galibiyet alabilen Göztepe, 14 puan ile 18’inci sırada yer alıyor. Takım aynı zamanda ligin en az gol atan 3 takımından biri durumunda. Göz-Göz, geçtiğimiz hafta kendi sahasında son dönemin formsuz ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük’e 1-0 kaybetti. Beşiktaş maçı öncesinde Boşnak futbolcu Mihojevic’in sakatlık nedeni ile oynaması beklenmiyor.

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Bilmecesi

Önder Karaveli ve Ahmet Nur Çebi Tokalaşıyor

Geçen sezon takımını şampiyon yapmasına rağmen Sergen Yalçın ile yollarını ayıran siyah beyazlı ekipte teknik direktör konusundaki belirsizlik devam ediyor. Şu anda yerli ve yabancı olmak üzere pek çok adayın adı geçmesine rağmen en azından ilk yarının sonuna kadar Önder Karaveli ile yola devam edilmesi bekleniyor. Oyuncuların Önder hocayı çok sevdiği ve takımda kalmasından yana görüş bildirdikleri, kulislerde dolaşan haberler arasında. Gelecek teknik direktörler arasında Paulo Sousa ve Şenol Güneş, şimdilik en ciddi adaylar olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş Göztepe İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batashuayi
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Dino, Atınç, Atakan, Berkan, Obinna, Soner, Tijanic, Halil, Cherif