BEIN LİNK Zenit Fenerbahçe 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

09.12.2021 - 16:24

BEIN LİNK Zenit Fenerbahçe 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Turkish Airlines Euroleague'de istediği performansı henüz yakalayamayan Fenerbahçe Beko, Rusya deplasmanında Zenit ile karşılaşacak. Bugün 20:00'de başlayacak olan müsabaka öncesinde trend olan aramalar şu şekilde: Zenit Fenerbahçe canlı maç izle, Zenit Fenerbahçe maç izle, Fener maçı izle, Euroleague maçı şifresiz, BEIN maç izle, bedava maç linkleri, basketbol maçı canlı yayın, ücretsiz maç izle, Fenerbahçe maç linki, online Fenerbahçe maçı. Müsabakaya dair tüm detaylar makalemizde...

ZENIT FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Zenit Fenerbahçe Beko Maç Görseli

Zenit Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Zenit Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Fenerbahçe Beko'nun THY Euroleague'de Zenit ile karşı karşıya geleceği müsabaka, beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. beIN Media Grup, THY Euroleague'in Türkiye'deki tek resmi yayıncısıdır. Müsabakayı izlemek isteyen basketbolseverlerin Digiturk abonesi olması ya da beIN Connect satın almaları gerekmektedir.

Zenit-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko'nun Zenit'e misafir olacağı maçı televizyon ya da bilgisayar karşısında izleyemeyecek basketbolseverler, maçı en azından canlı olarak takip edebilecekleri alternatifler arıyor. Fenerbahçe'nin futbol takımının maçının da aynı saatlerde oynanacak olması sebebiyle FB TV, bu haftaya mahsus olmak üzere basketbol maçı yerine futbol maçını canlı anlatacak. Bu durumda maçı canlı takip etmek isteyen basketbolseverler için en uygun alternatif olarak Euroleague'in resmi sitesindeki maç merkezi bölümü görünüyor. Karşılaşmanın istatistiklerini ve anlık skor akışını, aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

ZENIT FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Monaco Maçıyla Nefes Aldı

Fenerbahçe Beko Monaco'yu Mağlup Etti

Bu sezona da koç değiştirerek giren Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de beklentilerin altında kaldı. İlk 13 hafta sonunda sadece 4 galibiyet alabilen Fenerbahçe Beko, ligin ilk haftalarında kalp kırıcı mağlubiyetler yaşadı. CSKA Moskova galibiyetiyle umut tazeleyen Fenerbahçe, ardından aldığı Milano, Bayern Münih, Zalgiris ve Anadolu Efes mağlubiyetleriyle ligin dibine demir attı. Sarı lacivertli ekip, nihayet geçtiğimiz hafta Monaco'yu yenerek derin bir nefes almış oldu. Djordjevic'in öğrencileri, Zenit'i de yenerek istikrar yakalamayı hedefliyor.

Zenit Son İki Maçını Kaybetti

Zenit Kızılyıldız'a Yenildi

THY Euroleague'in 14'üncü haftasının açılış karşılaşmasında Rus temsilcisi Zenit ile temsilcimiz Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. Son iki maçından boynu bükük ayrılan Zenit, Fenerbahçe Beko'yu yenerek bu seriye son vermek istiyor.

Xavi Pascual'in talebeleri, ilk 13 maçta 8 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran Kevin Pangos'u kaybeden Zenit'te Jordan Mickey ve Jordan Loyd, bu sezon gösterdikleri performans ile dikkat çekiyor. Fenerbahçe Beko ile oynadığı son 3 maçtan da mağlup ayrılan Zenit, bakalım bugün şeytanın bacağını kırabilecek mi?


Shayok, Barthel ve Guduric Kadroda Yok

Shayok Zenit'e karşı Oynayamayacak

Kulübün resmi web sitesinden yapılan açıklamada, Marial Shayok ve Danilo Barthel'in Rusya kafilesinde yer almadıkları duyuruldu. Sezon başından bu yana sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Danilo Barthel, bu müsabakada da oynayamayacak. Son maçlarda iyi bir ritim bulan ve Djordjevic tarafından da tercih edilen Marial Shayok, son idmanda dizine aldığı darbe ile sakatlandı. Shayok'un durumunun ciddi olup olmadığına ve ne kadar sahalardan uzak kalacağına dair bir açıklama yapılmadı. Ayrıca son dakika yaşanan gelişme ile Marko Guduric de kadrodan çıkartıldı. Guduric, eşinin hamilelik sürecinde yaşanan olağanüstü gelişme nedeniyle son idmanın ardından İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe Beko'nun Zenit Kadrosu

Zorlu Zenit maçı için Fenerbahçe Beko'nun 11 kişilik kadrosu açıklandı. Buna göre sarı lacivertli ekip sahaya şu kadroyla çıkacak:

Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu