Dündar Keşaplı En Başarılı Yabancı Muhabir Ödülüne Layık Görüldü

08.12.2021 - 16:55

Dündar Keşaplı En Başarılı Yabancı Muhabir Ödülüne Layık Görüldü 

TRT Spor ve A Spor gibi kanalların İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı, en başarılı yabancı muhabir ödülüne layık görüldü. İtalya Spor Yazarları Derneği’nin (USSI) düzenlediği ödül töreninde sporda en başarılı yabancı muhabir ödülünü alan Keşaplı, dernek yönetimine teşekkür etti.

TRT Spor’un İtalya Muhabiri Dündar Keşaplı, İtalya Spor Yazarları Derneği’nin 75’inci yıl dönümü vesilesiyle Napoli’de düzenlenen ödül töreninde sporda en başarılı yabancı muhabir ödülünü aldı. 30 yılı aşkın süredir İtalya’da yaşayan Keşaplı, kendisini ödüle layık gören dernek yönetimine teşekkür etti.

Benim İçin Büyük Onur

Sporda yılın en başarılı yabancı muhabiri ödülünü alan Dündar Keşaplı, bu ödülün kendisi için büyük onur olduğunu ifade etti. Türkiye’nin önde gelen kurumlarında muhabirlik yaptığını belirten Keşaplı, şu ifadeleri kullandı:

Onca yıl sahada fedakarca, Türkiye’nin önde gelen prestijli kurumlarına muhabirlik yaptıktan sonra böyle bir ödülü almak benim için büyük bir onur.

1.dündar keşaplı 8.12.2021

Özel Haber Ödülü de Dündar Keşaplı’nın

İtalya’da Platini, Ronaldo, Messi, Del Piero gibi önemli isimlerle röportaj yaparak dikkat çeken Dündar Keşaplı, 2021 yılında Uluslararası Spor Basın Derneği ile İtalya Spor Yazarları Derneği’nin ortak verdiği özel haber ödülüne de layık görüldü. Yılın en çok özel habere imza atan gazetecisine verilen bu ödülü de alan Dündar Keşaplı, en başarılı yabancı muhabir ödülüyle senenin ikinci ödülünü kazanmış oldu.

2.dündar keşağlı 8.12.2021

Dündar Keşaplı Kimdir?

Türk kanallarının İtalya temsilciliğini yapan Dündar Keşaplı ile ilgili merak edilen soruların başında “Dündar Keşaplı kimdir? Dündar Keşaplı aslen nerelidir?” geliyor.

Yalova’da doğan ve uzun yıllardır İtalya’da yaşayan Dündar Keşaplı, imza attığı özel röportajlarla dikkat çekiyor. Cengiz Ünder, Del Piero, Ronaldo ve daha birçok isimle röportajlar yapan Dündar Keşaplı, Türk kanallarının İtalya temsilcisi. TRT Spor, TRT, A Haber ve A Spor kanallarının İtalya temsilciliğini yürüten Keşaplı, İtalya’da Rai, Sky ve Mediaset gibi medya kuruluşlarına da Türkiye’ye ilişkin danışmanlık görevlerinde bulunuyor. Yılın En Başarılı Yabancı Muhabiri ödülüne layık görülen Dündar Keşaplı, geçmişte Lig TV’nin de İtalya temsilciliğini yaptı.