EXXEN LİNK Fenerbahçe Frankfurt 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

09.12.2021 - 17:01

EXXEN LİNK Fenerbahçe Frankfurt 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor karşısında net bir skorla kazanan ve moral bulan Fenerbahçe, kendisi için prestij anlamı taşıyan müsabakada Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşıyor. Bugün saat 20.45’te başlayacak olan maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler, şu tip arama sonuçlarına yöneliyor: Fenerbahçe Frankfurt canlı maç izle, Fenerbahhçe Frankfurt maç izle, Fener maçı izle, FB maçı izle, UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz, Exxen maç izle, EXXEN link, bedava maç, ücretsiz maç izle, Fenerbahçe maç linki. Her iki takıma dair en güncel gelişmeleri ve elbette resmi canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

FENERBAHÇE FRANKFURT CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt Maç Görseli

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Frankfurt İzleme Linki! UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nin ülkemizdeki resmi yayıncısı, bilindiği üzere Exxen dijital platformu oldu. Dolayısıyla Fenerbahçe ve Frankfurt arasındaki müsabaka, yalnızca Exxen üzerinden izlenebilecek.

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Takip

Ülker Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Fenerbahçe Frankfurt maçını canlı olarak izleme fırsatı bulamayan kişiler, canlı maç anlatımı için farklı opsiyonları araştırıyor. Bu maç özelinde, Fenerbahçe TV’de 90 dakika boyunca devam edecek olan “Maç Havası” programı değerlendirilebilir. Söz konusu programda futbol severler, hem maç anlatımına hem de istatistik bilgilerine tanıklık edebilecek.

FENERBAHÇE FRANKFURT MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İddiasını Yitirdi

Fenerbahçe Olympiakos'a Yenilerek Avrupa Ligi'ne Veda Etti

Fenerbahçe, 5 haftanın sonunda grubunu ilk 2 sırada bitirme hedefinden kesin biçimde uzaklaştı. Yunanistan’da Olympiakos karşısında alınan yenilgi ile beraber sarı lacivertli ekibin gruptan çıkma şansı kalmadı. Yoluna artık UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek olan temsilcimiz, 5 hafta sonunda 5 puan topladı. Bu açıdan Fenerbahçe için tümüyle bir prestij maçına tanıklık edeceğiz. En azından UEFA Avrupa Ligi’ne güzel bir oyun ve 3 puanla veda etmek isteyen Fenerbahçe, son resmi maçında Rizespor’u 4-0 ile geçerek moral buldu. Fenerbahçe, bu sezon ilk kez bir lig maçında 4 gol atma başarısı gösterdi.

Frankfurt Liderlik Aşkına

Eintracht Frankfurt D Grubu'nda Lider

Bugün Fenerbahçe’nin konuğu olan Eintracht Frankfurt, Olympiakos ile beraber gruptan çıkmayı kesin biçimde garantiledi. Ancak bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yapılan değişikliğe göre gruplarını 2’nci sırada tamamlayan takımlar, ekstra bir maç daha oynamak zorunda kalacak. Bu nedenle Eintracht Frankfurt, mutlaka grubu Yunanistan temsilcisinin önünde bitirmek istiyor. Oliver Glasner’in öğrencileri, grupta oynadığı 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bundesliga’da çok iyi bir dönemden geçmesine rağmen son hafta Hoffenheim’a 3-2 kaybetmekten kurtulamadılar. Almanya temsilcisi bugün, hem gruptaki yenilmezliğini sürdürmek hem de liderlik avantajını korumak için sahaya çıkacak.

Almanya’daki Maç Berabere Bitmişti

Eintracht Frankfurt Fenerbahçe Maçı 1-1 Bitmişti

İki takım arasında Almanya’da oynanan ilk maç, hatırlanacağı üzere 1-1 beraberlik ile sonuçlanmıştı. Bu müsabakada ayrıca son dakikalarda sarı lacivertli ekip, Pelkas ile bir penaltı golü bulmasına rağmen, bu gol hakem tarafından geçerli sayılmamıştı. O müsabakada Fenerbahçe’yi öne geçiren gol, Mesut Özil’in ayağından gelmişti. Fenerbahçe ile Frankfurt arasında Kadıköy’de oynanacak zorlu randevu öncesi temsilcimizde Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca Serdar Dursun ve Miguel Crespo, UEFA kadrosuna yazılmadığı için bu maçta forma giyemeyecekler. Konuk ekipte ise takımın önemli oyuncularından Christpher Lenz’in sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt Maçı İlk 11'ler

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ne veda maçında ilk 11'ler belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Serdar, Szalai, Nazım, Novak, Sosa, Zajc, Pelkas, İrfan Can, Berisha
Eintracht Frankfurt: Trapp, Ndicka, Jakic, Sow, Kostic, Kamada, Borre, Hasebe, Chandler, Hauge, Tuta